76 eldorado taastamine
Re: 76 eldorado taastamine
Lähteasend võtt ja kokkupanekut alga :D
- Attachments
-
- kokku2.JPG (26.97 KiB) Viewed 13611 times
-
- kokku1.JPG (26.08 KiB) Viewed 13611 times
Tagasild all ja esimesed õõtsad ka. Kogu sillandus sai omale ka uued puksid šarniirid jne.
Värske ilme said ka käändmikud ning pidurisuportid. Aga kuna aku sai tühjaks siis neist pildid hiljem.
Ahjaa ja tellitud on ka uus nukk/vedrud Aini mainitud tegelaselt (nr.10) ja vastavalt mootorile eelhäälestatud Quadrajet karpa.
Värske ilme said ka käändmikud ning pidurisuportid. Aga kuna aku sai tühjaks siis neist pildid hiljem.
Ahjaa ja tellitud on ka uus nukk/vedrud Aini mainitud tegelaselt (nr.10) ja vastavalt mootorile eelhäälestatud Quadrajet karpa.
- Attachments
-
- kokku4.JPG (27.52 KiB) Viewed 13607 times
-
- kokku3.JPG (32.77 KiB) Viewed 13607 times
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
latil nookurid peaks ka obligatoorsed olema
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
On ka uued noogutajad seal komplektis olemasDevilDeville wrote:latil nookurid peaks ka obligatoorsed olema

Ja vaikselt edeneb ka kokkupanek. Sai veetud ära kütuse ja piduritorud külgedelt. Tagasild põhimõtteliselt komplektne.Külge läks ka juba uus roolikarp. Esisillas vaja panna veel rooli hoovastik külge ja pidurisuportid. Siis on täitsa veerev raam juba. Kõik jubinad mis vähegi kunagi värvitud on saavad ka nüüd uue kuue.
- Attachments
-
- torud [320x200].JPG (29.58 KiB) Viewed 13468 times
-
- piduridtaga [320x200].JPG (29.27 KiB) Viewed 13466 times
-
- esisilla [320x200].JPG (25.68 KiB) Viewed 13465 times
kas sa paneks paar suuremat pilti raami peal jooksvast piduritorust ja klambritest, mida kasutasid?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Ja kere edeneb vaikselt maalri juures.
- Attachments
-
- kereeest [320x200].JPG (24.23 KiB) Viewed 13458 times
-
- kere [320x200].JPG (24.12 KiB) Viewed 13458 times
-
- jupid1 [320x200].JPG (24.33 KiB) Viewed 13459 times
Kasutasin originaal klabmreid, seal jookseb mõlemalt poolt kaks toru. Pistan sulle e-maili torudest suurema pildi. Homme võin klambritest ka klõpsu teha.ain wrote:kas sa paneks paar suuremat pilti raami peal jooksvast piduritorust ja klambritest, mida kasutasid?
Veermik ilusti koos ja raam jälle ratastel. Nüüd siis mootori kallale minek. Nukk ja muud pudinad ilmsel ka lähipäevil kiire postituviga siiapoole liikuma hakkavad.
- Attachments
-
- raamtorudega [640x480].JPG (29.79 KiB) Viewed 13357 times
-
- ratastel2 [320x200].JPG (28.16 KiB) Viewed 13359 times
-
- ratastel1 [320x200].JPG (28.76 KiB) Viewed 13360 times
Täna sai kere maalri juurest ära toodud. Värvitud küll hetkel ainult uksevahed ja esiosa ning kõik esiosa detailid(poolläikivaks mustaks). Tiibadel ja ustel samuti värvitud ainult otsad ehk need kohad mida hiljem kui tiivad ja uksed küljes enam värvida ei saa. Nüüd siis kere raamile ja esiosa kokku ning uksed/luugid ette. Ja siis värvib kogu auto ühes tükis väljast ära. Värviks on valge ning laki sisse läks natuke sinist ja punast tera ka. Värv on päikse käes nii ere,et palja silmaga valus vaadata

- Attachments
-
- värv3 [320x200].JPG (24.92 KiB) Viewed 13231 times
-
- värv2 [320x200].JPG (28.63 KiB) Viewed 13233 times
-
- värv1 [320x200].JPG (22.72 KiB) Viewed 13235 times
Ja nüüd väike probleem ka. Üritasin täna kätte saada vända otsast seda rihmaratta(dumper) flantsi. Tavaliselt on see kinnitatud poldiga vända otsa. Aga mida polnud oli polt. Poldi asemel oli keermestatud augu ette pistetud veinipudeli korgist välja voolitud punn. Flantsil on näha jäljed tõsisest peale tagumisest. Nüüd on see flants seal kinni nagu valatult. On äkki kellegil mingeid häid ideid või nippe kuda see sealt kätte saada.
Panen paar pilti kah.
Panen paar pilti kah.
- Attachments
-
- dumper [320x200].JPG (23.94 KiB) Viewed 13224 times
-
- dumper1 [320x200].JPG (25.38 KiB) Viewed 13226 times
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Mul kuskilt nagu meeles et see flants tehase poolt polegi millegagi kinni, istuga pandud. Mahavötmiseks kasutatakse tömmitsat.
Aga uuesti tagasipanekul tuleb polt sebida ja vist isegi liimiga panna.
Ei suuda meelde tuletada kus kohast ma seda lugenud vöi kuulnud olen.
kkk
Ma tõmmitsaga seda üritaisngi maha tõmmata.Ja remondi manuaal nagu näitab ka,et keera polt lahti ja tõmba maha. Aga no ei liigu mitte üks gramm. Ja seal on näha,et keegi on seda flantsi hoolega kolkinud. Korra mõtlesin,et annaks kuuma natuke ja siis tiriks?
90Deville wrote:Mul kuskilt nagu meeles et see flants tehase poolt polegi millegagi kinni, istuga pandud. Mahavötmiseks kasutatakse tömmitsat.
Last edited by wagoneer on 11 May 2009, 22:12, edited 1 time in total.
tõmmitsaga tuli minu omal ka maha.
Ma küll panin tagasi ilma poldita - läks nii tuugalt peale, et ei pidanud vajalikuks...
kui juba taotud on, siis ei oskagi muud pakkuda, kui et ehk jah ettevaatlikult kuuma - palju pole jälle vist hea?
Ma küll panin tagasi ilma poldita - läks nii tuugalt peale, et ei pidanud vajalikuks...
kui juba taotud on, siis ei oskagi muud pakkuda, kui et ehk jah ettevaatlikult kuuma - palju pole jälle vist hea?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Minagi üllatusin veinipudeli kogri peale, kuid nii see väidetavalt pidigi olema. Tõmmitsat kasutades õnnestus kätte saada, tagasi sai lihtsalt koputatud ja seal ta püsib tänaseni.