Küsimus välistemperatuuri anduri kohta

Remont jms.
Post Reply
madis87
vaikne vend

Küsimus välistemperatuuri anduri kohta

Post by madis87 »

Autoks Deville 94 aasta. Selline imelik asi on, kui panen kraadid paika ja peaks nagu seda hoidma, läheb siiski nagu külmemaks, eriti jalgadel. Kui 32 kraadile panna siis tõmbab salongi kohe selliseks saunaks :oops: Niiet mehaanilist viga ei tohiks olla. Tavaliselt mul "OFF" peal, ka ECONiga ei ole parem :hmm
Ning välistemp. näitab ka koguaeg 53 kraadi, ilmselt andur, kust ma selle võin leida? Äkki on välis tempiga kuidagi seotud? Ette tänades.
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Re: Küsimus

Post by 90Deville »

Välistempi andur on kuskil ees iluvöre taga, enne radikat selline väike plastmass junn.
Vöta siit foorumist tehnilise alt lahti veakoodid ja sealt saad teada kuidas kontrollida mida erinevad andurid näitavad.
kkk
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

kui välistempi andur ei tööta, siis kliima ongi mingis service modes ja ei toimi nagu peab. Been there, done that.
Andur istub radika ja iluvõre vahel, keskel - vaata, kas klemmid oksüdeerunud pole - see on levinuim viga.

NB - pane oma topicule normaalne pealkiri ka - "küsimus" pole mingi pealkiri :sneaky
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
madis87
vaikne vend

Post by madis87 »

Uurisin ja puurisin, kuid pealkirja muuta ma ei oska :bonk Kuid jah käisin seda andurit õhtul nüüd vaatamas. Võtsin pistiku küljest ära ning temperatuuri enam ei näidanud(ühendus on olemas järelikult). Kui olin pistiku külge pannud, siis langes temperatuur 53-lt 51-le kuid ei midagi rohkem. Homme valges vaatan anduri klemme ligemalt praegu ei pääsenud ligi. Kui ongi andur tuksis, siis äkki oskab keegi soovitada mõnda norm kohta kus sellist vidinat hankida saaks.
ain
ravi puudub

Post by ain »

sealt jookseb vool läbi ja ilmselt on klemm oksüdeerunud. Sellepärast ta sul temperatuuri muutiski.
valges vaata üle, näed ise ka. Puhasta ära korralikult, vaata, et hea ühendus on ja mina soovitaks veel mingit pastat pistiku vahele panna.
madis87
vaikne vend

Re: Küsimus välistemperatuuri anduri kohta

Post by madis87 »

Nii, teadjam mees käis minu juures ja teatas et andur on ise läbi. Küsimus: äkki kellegil vedeleb sellist juppi kuuri all või oskab mõnda mõistlikut kohta soovitada kust saaks endale soetada seda.
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

...ja palju see vidin lõpuks maksma läks? Mul kah küpse, 100% samad sümptomid ja ühenduse liigutamine tulemust ei andnud.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
ain
ravi puudub

Post by ain »

Koit - mingi juppideks suvalise Eldo/Seville/Deville pealt saad - aastad peaks sobima kõik N* autod ´93....´98
vaata, et sarnane oleks ja pistik ka klapiks.
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Selge pilt :) Aga ma panen ikkagist uue anduri, mulle need lammutuste värgid ei meeldi, süda jääb sisse kriipima ja üljuhul kipuvad varsti jälle saba andma :) Võibolla ajutiselt (hehheee), kui ei juhtu letikaup olema kuskil, panen kasutatud anduri külge. Aga tänud ikkagist.
ain
ravi puudub

Post by ain »

rockautos on täitsa müügis - mingi 19 taala hinnaks - AIRTEX Part # 5S1128
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Tellisin paar- kolm päeva tagasi AB´st ära vidina. Hind oli alla 400.- krooni, kui kedagi huvitab:)
erlend
huviline

Post by erlend »

nii..mina ka jälle oma kallikesega mures. soendusventikad ei tööta yldse. kunagi korra olevat seisma jäänud ja peale kliima nuppude korraliku näppimist hakkas vent uuesti tööle. kui oma auto soomes kätte sain ei tulnud sealt jällegi mitte yhtegi tuult! ja veel!!!...tundub, et seoses sellega ei tööta jahutusventide teine kiirus!!!??? linnas jookseb temp 109 ni yles ja see mul enam elada ei lase..meenutades poole aasta tagust mootorivahetust! veakoode on ymmargune NULL! samamoodi hakkas kliima kunagi ammu tegema sellist vigurit nagu madisel...kurtsin ka kunagi seda siin...kui tempi paika panid siis alguses hoidis sooja kuid pärast jahtus maha ja oligi kogu moos. kuna hiljuti läks yks vigane radika hose loplikult katki siis tellisin just omale lõdviku koos välise tempi anduriga... eks näis mis saab .
egonr
huviline

Post by egonr »

salongiventikas võib puru olla... või otsast ära tulnud... vms. Mul kunagi oli selline teema.
STS 95'
ain
ravi puudub

Post by ain »

radika teine vent rakendubki mingi 115 kraadi peal.
kui sul kliima väljas, siis alguses kumbki ei tööta ja ca 98 peal lükkab esimese järgi
kui kliima sees, siis üks töötab olenemata mootori temperatuurist
erlend
huviline

Post by erlend »

ain wrote:radika teine vent rakendubki mingi 115 kraadi peal.
kui sul kliima väljas, siis alguses kumbki ei tööta ja ca 98 peal lükkab esimese järgi
kui kliima sees, siis üks töötab olenemata mootori temperatuurist
nii..nyyd hakkab juba närvi ajama :club ilmad ei ole enam päris soojad ja salongi VENT PEAKS JUBA TÖÖTAMA...aga ei tööta rsk:(
välistempi andur sai vahetatud...mitte midagi! juhtmed yle näpitud ja kaitsmeblokk puhastatud, määritud jne...tulemus null!
miks se vent siis ikkagi ei tööta? veakoode pole! ventikasse läheb kolm juhet, yhte neist läheb vool peale. mis aga teised näitama peaks, ei tea. kas osta uus blower motor voi resistor järgmiseks voi oskab keegi äkki midagi tarka soovitada???
Ain : mul töötavad molemad jahutusvendid kogu aeg! tempi tõusmisel ca. 107 kraadini hakkavad molemad ventid teise kiirusega vuhama!!!! praegult aga seoses salongi venti mittetöötamisest ei rakendu ka jahutusventide teine kiirus!!!!
Post Reply