76 eldorado taastamine
Re: 76 eldorado taastamine
Ja cady kere sai siis viidud maalri hoolde nüüd. Lähipäevil saab siis hakatud raami kallal pusima. Samuti saavad omale uue musta värvikihi peale ka esimesed ja tagumised õõtsad ning muud silla jubinad. Eks klõpsan ka mõned pildid tööde käigust edaspidi.
oi, sa elus ikka. Ja leiad kolekastika kõrvalt veel Caddytki teha 

„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Ain see ju eesti tarkus,et umbrohi ei hävine
Kolekastikas on nüüd võimeline tõesti omal jõul liiklema, mis oligi esialgne korrastuse eesmärk.
Aga Caddyl sai siis raam ja õõtsad kõik ilusti ära puhastatud ja selle nädala lõpuks peaks saama peale omale värske värvikihi.(happekrunt-epokrunt-veoka sarja must värv)
Õõtsad olid algul plaanis pulberdada aga kuna see Eldorado hakkab liikuma suvisel ajal suht igapäevaselt ma loodan, siis sai otsustatud värvimise kasuks omanikuga. Pulber tore ja odav aga kipub hakkama kooruma kui mõne kivitäkke saab ning sinna niiskus alla poeb.
Piltidelt ei paista hästi välja, aga raam ja õõtsad säravad kui pühademunad
Paar kõlpsu kah.

Kolekastikas on nüüd võimeline tõesti omal jõul liiklema, mis oligi esialgne korrastuse eesmärk.
Aga Caddyl sai siis raam ja õõtsad kõik ilusti ära puhastatud ja selle nädala lõpuks peaks saama peale omale värske värvikihi.(happekrunt-epokrunt-veoka sarja must värv)
Õõtsad olid algul plaanis pulberdada aga kuna see Eldorado hakkab liikuma suvisel ajal suht igapäevaselt ma loodan, siis sai otsustatud värvimise kasuks omanikuga. Pulber tore ja odav aga kipub hakkama kooruma kui mõne kivitäkke saab ning sinna niiskus alla poeb.
Piltidelt ei paista hästi välja, aga raam ja õõtsad säravad kui pühademunad

Paar kõlpsu kah.
- Attachments
-
- tsad [320x200].JPG (26.36 KiB) Viewed 12392 times
-
- raam1 [320x200].JPG (24.63 KiB) Viewed 12390 times
-
- raam2 [320x200].JPG (26.03 KiB) Viewed 12390 times
oh, mäletan ise, kui raami värvimisest kätte sain - nagu jõuluvana oleks käinud.
Mina tegin veel sellise triki, et lasin raami seest paksult Movili laadse vedela kaitsevedelikuga üle (väljast ka muidugi). Seda oli hea teha kui raam oli telfriga pikuti üles tõmmatud.
Mina tegin veel sellise triki, et lasin raami seest paksult Movili laadse vedela kaitsevedelikuga üle (väljast ka muidugi). Seda oli hea teha kui raam oli telfriga pikuti üles tõmmatud.
Plann on samuti raam seest mingi kaitsevedelikuga katta.
Aga parema esitiiva roosteaugud kah lapitud peaaegu. See koht küll jääb ilupaneeli alla aga kui siis kõik. Uss oli natuke ka poritiiva sisemist raami juba närinud,a nüüd on ta ilusti välja lõigatud ning värske materjaliga asendatud.
Aga parema esitiiva roosteaugud kah lapitud peaaegu. See koht küll jääb ilupaneeli alla aga kui siis kõik. Uss oli natuke ka poritiiva sisemist raami juba närinud,a nüüd on ta ilusti välja lõigatud ning värske materjaliga asendatud.
- Attachments
-
- pesitiib5 [320x200].JPG (22.31 KiB) Viewed 12348 times
-
- pesitiib3 [320x200].JPG (24.76 KiB) Viewed 12348 times
-
- pesitiib2 [320x200].JPG (19.3 KiB) Viewed 12348 times
et varsti siis hakkad tinatama?
Kerel olevatel keevitatud kohtadel juba tina peal.
Aga jah tiivale ja tagaluugile vaja peale tõmmata veel tina. Aga pole hullu, ma juba hoiatasin oma naisukest,et mingi õhtu jään tiba kauemaks ja hakkan tõsiselt tina panema
Aga jah tiivale ja tagaluugile vaja peale tõmmata veel tina. Aga pole hullu, ma juba hoiatasin oma naisukest,et mingi õhtu jään tiba kauemaks ja hakkan tõsiselt tina panema

Loll küsib,et
kust seda tina siis saab millega n.ö tinatada annab!

"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Tina saab näiteks Würthist, ja peale saab seda teoreetiliselt kanda kas fööni vöi väikese gaasilpöletiga.
Ehkki ma pean ütlema,et vertikaalsetele pindadele kandmisega oli mul küll kövasti tegemist, eks see vist eeldab suuremat kogemust vöi mingit erinippi.
Ehkki ma pean ütlema,et vertikaalsetele pindadele kandmisega oli mul küll kövasti tegemist, eks see vist eeldab suuremat kogemust vöi mingit erinippi.
kkk
Mina hankisin tina Würthist ja sulatamiseks kasutan pisikest gaasipõletit.
Ja kurjam on ikka paras nikerdamine jah,et vertikaalsele pinnale peale saaks. Aga eks harjutamine teeb asja lihtsamaks edaspidi. Nii,et ei jäägi muud üle kui palju tina panna
Ja kurjam on ikka paras nikerdamine jah,et vertikaalsele pinnale peale saaks. Aga eks harjutamine teeb asja lihtsamaks edaspidi. Nii,et ei jäägi muud üle kui palju tina panna

- 90Deville
Ega sa kusagil netis mingit öppevideot vöi sarnast asja näinud ei ole? Sest mul on ikkagi tunne et peab mingi suht lihtne riugas olema sellel tööl. Fööniga polnud eriti lihtne, kuna kuuma ei andnud piisavalt, pöletiga aga tinatasin pöhiliselt garaazipörandat
Köikides öuverhaulingutes olen näinud vaid seda et tina on juba peal mingi mees annab höövliga minna.
Eks see ikka rohkem oma harimatuses kinni on, ma arvan.

Köikides öuverhaulingutes olen näinud vaid seda et tina on juba peal mingi mees annab höövliga minna.
Eks see ikka rohkem oma harimatuses kinni on, ma arvan.
kkk
http://www.overdrive.fi" onclick="window.open(this.href);return false; foorumis oli sellest ülipõhjalik jutt. Aga sulle vist soome keel ei istu....
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
Ma oleks käsi küll, sest soome keelt ma räägin/saan aru vaid üle 3atmosfäärise surve all, siis aga pärast ei mäleta jälle sittagi
Kipub vaikselt ohvtoopikuks minema kätte...

Kipub vaikselt ohvtoopikuks minema kätte...
kkk
Martin, osta ära, ülejäänu privasse