kliima pragrammeerimine

Remont jms.
Post Reply
erlend
huviline

kliima pragrammeerimine

Post by erlend »

kliima ei taha vahest sooja anda. temp on seatud 24 kraadi peale. mootori ja toa soenedes annab sooja a kui se 24 kraadi paeksnagu kaes olema siis enam sooja anda ei taha. parisara autos ei kylmu aga 24 kraadi sooja seal kindlasti pole. vahest jallegi tootab koik laitmatult ja sooja vuhab 24 kraadi vaariliselt. olen taheldanud et kui valistemp langeb alle -5 siis ei taha enam eriti sooja anda. kui keerad tempi 26 peale siis tuleb jalle sooja. kunagi nagin vist mingit topicut kus oli kliima progremisest juttu aga enam yles ei leia voi maletan valesti. :bonk igatahes sooviksin nyyd jallegi targemate abi ja soovitusi ning tore oleks kui keegi suunaks kliima prgremise juhenidle mind :drool
DevilleConcours95
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: kliima pragrammeerimine

Post by ain »

minu teada pole seal midagi programmeerida, kui enne töötas. Vaata, kas sul on välistempi anduri klemmid korralikult küljes ja puhtad.
Mingi kalibreerimine on jah võimalik - st välisõhu ja siseõhu anduri oma aga kuidas seda teha, ma ei tea.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
erlend
huviline

Post by erlend »

valistempi andur on vist see mis seal kuskil jahutusradika juures vedeleb? ambient air temp. sensor voi midagi sellist...maksab ca 20 daala(GM). kus tal toa tempi andur on ja kuidas seda inglise keeles soimatakse?
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

ambient air temp sensor on sisetembi jaoks, väljas radika ees on outside air temp sensor.
Siseandur peaks sul vist olema kuskil roolisamba lähedal armatuuris - sellise pisikese võrekese taga.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Post Reply