Igavus tapab vol.3

Kõik, mis mujale ei sobi
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Re: Igavus tapab vol.3

Post by DevilDeville »

MiL472 wrote:Mis teema teil nende neegritega on mehed? Kas see et mul on Caddy tähendab nüüd et ma pean ka hullemaks heiteriks hakkama? Mõnele võib tulla üllatusena, aga kõikides maailma hädades pole neegrid süüdi. Pigem ma saaks aru kui möliseme siin russidega vms haigete inimestega (ajaloolistel põhjustel). Enamus maailma sitta on kokku keeratud ikka valge mehe poolt, on ju nii?! Mul pole elusees neksidega mingit kokkupuudet olnud, seega et näe nagu väga põhjust neid mõrvata hetkel. Muide, olen suht kindel et mingi osa siin foorumis olevast (aga miks mitte ka Caddyklubi) rahvast ise kuulab räppi (täitsa p***es eks). Muide 2007 Jegs Engine Masters Challenge 505 cid Caddy kone valmimisele pani käe külge ma mingi neeger, nime ei mäleta.
Täpsustaks veel igaks juhuks (enne kui oma ebapopulaarse vastuse eest tõenäoliselt bänni saan), et ei, mulle ei meeldi 26" velgedega Escalade`id, saasta-räpp kus tibid hööritatavad p**eid ning bling-bling välgub ja ma tõesti ei tunne hingesugulust neksidega, ammugi ei taha ma et neid siia Eestisse hakkab sisse voolama, aga fuck it ei tahaks hästi uskuda et enamusel siin neksidega mingit isiklikku kokkupuudetki on olnud.

Piis mehed, vaadake ikka esmalt inimest ennast, mitte mis värvi ta on. Kui on asjalik vend siis milles küss?
ei hakka sellepeale muud kostma, kui et raisad on näituseks põhjamaades väga naglaks kätte ära läinud. inimkõnts on sellise populatsiooni kohta õige termin. pehmelt väljendudes. isiklikke kokkupuuteid on olnud ja cafferloveriks hakkamiseks need mulle põhjust küll ei anna.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

---vaadake ikka esmalt inimest ennast, mitte mis värvi ta on. Kui on asjalik vend siis milles küss?---

sa ju ise vastasid sellega kõik ära? Mina näen sin ainult hulga linke uudiste juurde, mõned anekdoodid ja haigete dsisainidega autosid. Huvitav, mis sind selle juures erutab? :)
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

Natuke lugemist USA vanglate teemal
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Ettevaatust!!!
Uus viirus!
Kui saate meili nimega BAD-TIMES kustutage ta koheselt ilma lugemata!
Tegemist on kõige ohtlikuma viirusega, mida eales tuntud!
Ta kustutab lugemise ajal teie kõvaketta, ja mitte ainult selle, vaid ka kõik disketid ja CD-d, mis arvuti läheduses asuvad.
Kõvaketta pöörded kahekordistatakse ja ekraan hakkab tasapisi kokkusulama.
Kui te veel selleks hetkeks pole reageerinud kustutab viirus teie televiisori kanalite programmid, vahetab tolmuimeja toruaugud ja hirmutab teie koduloomad poolsurnuks. Selleks ajaks on ta loomulikult juba ammu modemi abil kuuma liini telefoninumbrid valinud, teie autovõtmed leidnud ning kihutab üle lubatud kiiruse lähima bordellini, et seal teie krediitkaardi summad laiaks lüüa.
Ta sätib teie külmkapi termostaadi nii, et kogu teie jääkuubikute tagavarad sulavad ja piim hapuks läheb.
Ta eemaldab teie pangakaardi magnetribad, avalikustab PIN-koodi järgmises Postimehes ja korrigeerib teie maksekorraldused.
Kõikidele teie üheöösuhetele jagab teie uue telefoninumbri. Kallab jahutusvedelikku teie akvaariumisse ja hõõgveinipudelitesse.
Ta joob kogu teie õlletagavarad külmkapist ning laotab haisvad sokid köögilauale just siis, kui teil külalised on.
Kui olete sisse maganud, peidab ta loomulikult teie autovõtme ära ja laadib aku tühjaks.
BAD-TIMES vahetab teie shampooni liimi ja hambapasta kingakreemi vastu.
Teie seljataga kohtub ta linna parimas hotellis teie elukaaslasega, kasutades ikka loomulikult teie pangakaarti, kui sinna üldse veel midagi jäänud on.
BAD-TIMES põhjustab ka sügelust tagumiku piirkonnas, kasutab ära kogu teie tualettpaberi ja paigutab elektrivõrgus oleva fööni vahetult teie vanni lähedusse.
Ta on ohtlik ja silmakirjalik. Ettearvamatu, lausa koletis! Kohati ka kergete hälvetega. Olge ettevaatlik, väga ettevaatlik!
Ka Microsoft, IBM ja AOL informeerisid alles hiljuti selle viiruse olemasolu avalikkusele
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
ain
ravi puudub

Post by ain »

:) selle viirusega seoses meenus üks teine sarnane - aga seal oli kirjas, et kustutab kõvaketta ära (ja kuna hetkel on majandusega nagu on, siis paluti mailisaajal seda ise teha).
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

niih, kuigi minavormis kirjutet, ei ole mõtet järeldustega hüpelda - naisepidamist ma küll harjutanud pole vahepeal:

Ühel õhtul möödunud nädalal hakkasime mina ja mu tüdruksõber end voodisse sättima.

Hakkas juba tunduma, et läheb seksiks, kui ta korraga ütles:
"Ma ei tunne, et tahaks. Ma tahaksin, et sa mind lihtsalt hoiaksid natuke."

Ma ütlesin:
"MISASJA??!! Mis see siis nüüd on?!'

Nii ta siis ütles sõnad, mida iga poisssõber siin planeedil lausa vihkab kuulda:
"Sa lihtsalt ei taju minu naiselikke emotsionaalseid vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu mehelikke füüsilisi vajadusi."

Minu hämmeldunud vaatele reageeris ta üteldes:
"Kas sa ei võiks mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sinu heaks magamistoas teen?"

Mõistes, et midagi sel ööl ei toimu, läksin magama.

Järgmisel päeval võtsin töölt vaba päeva, et veeta temaga aega.
Me läksime välja lõunatama ja siis shoppama ühte suvalisse suurde poodi.
Ma kõndisin temaga ringi, kuni ta proovis mitut erinevat kallist kostüümi.
Ta ei suutnud otsustada, millist võtta, nii ma ütlesin, et võtame siis kõik.
Ta tahtis uusi kingi oma uute riiete juurde, ma ütlesin:
"Võtame igaühe juurde ühe paari."

Läksime juveeliosakonda, kus ta valis välja ühed teemant kõrvarõngad.
Ma ütlen teile, ta oli nii erutatud.
Ta vist mõtles, et vaid veidi veel ja ma olen omadega läbi.
Ma arvan ta üritas mind proovile panna, sest ta küsis veel üht tennise käevõru, kuigi ta ise tennist ei mängi.

Ma arvan, ma hämmastasin teda kui ütlesin vaid:
"See sobib, kallis."

Ta oli peaaegu seksuaalset rahuldust saamas kõigest sellest erutusest.

Ootusärevalt naeratades ütles ta lõpuks:
"Ma arvan, see on kõik, kallis. Lähme kassasse."

Ma suutsin end vaevu talitseda, kui poetasin:
"Ei kallis. Ma ei tunne, et tahaks."

Ta nägu läks täiesti plassiks, kui ta küsis:
"Mida?"

Siis ma ütlesin:
"Kallis! Ma tahan, et sa lihtsalt hoiaksid seda kraami natuke. Sa lihtsalt ei taju minu mehelikke rahalisi vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu naiselikke shoppamise vajadusi."

Ja just siis, kui tal oli ilme nagu ta hakkaks mind kohe tapma, ma lisasin:
"Miks ei võiks sa mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sulle osta võin?"

Nagu te isegi mõistate, tol õhtul ma seksi ei saanud.

Aga vähemalt see tibu teab, et ma olen tast targem.
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

one of them?

Image

Image
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Puust ja punaselt

Image

Image
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

Raju satiir, kass tuleb peale
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

pede kuldne põli

peaks ka kuhugi tööle minema, kus mõni pederast kolleegiks saaks. siis hea miljonit nuiata, kui peldikus tilka maha raputab
ain
ravi puudub

Post by ain »

huvitav mõtekonstruktsioon sul - mina läheks sellisesse kohta tööle. kus ikka tisse näkku surutakse :D
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

Niii.... sain korralikult netti ja ming on juba nädal aega se neegri kaitsmise teema torkinud ja nüüd saan ka mina oma arvamuse kirja panna.
Kasutaja väidab et neeger pole kõigis maailma hädades süüdi. Kuna ma isiklikult olen ajaloos suht kehva siis tänu sellele et neegrid afrikas ahvidega keppisid siis on meil nüüd levikul tappev haigus nimega AIDS. Täielikult neegrite süü, ikka on vaja loomi panna onja? Ma pean tunnistama et mul tõesti pole ka mingit vastuolu neegri vastu afrikas, las ta elab seal õnnelikult jne aga euroopas kui se kasutaja liiklenud on siis mingu liigelgu prantsusmaal ja rootsis ning isegi ka soomes, et kui valge inimene rabab tööd teha siis neeger hängib tänavatel ringi ning ootab jälle kuupäeva kui töötu abiraha kukub. Prantsusmaal pidi mul sõites karp keskpäeval lahti jääma nähes et palju neegreid tänaval ringi liigub kui valge inimene töötab. Ja sellepärast olen ma ka igatmoodi vastu nendele et nad siia euroopasse kergema elu peale tahavad tulla. Ma kujutan ette et siin klubis on enamus naljad suunatud nendele "euroopa ja usa" neegitele mitte keskafrika omadele. Seoses sellega, mina tõesti räppi ei kuula mida teeb neeger, eesti räpp meeldib jälle. Ning mida ma tahan kindalsti öelda et Usa president on minuarvates kahjuks se neeger parem kui se valge mkclein vms. Kui keegi teemad edasi arendab küll siis mul ka muud meelde tuleb mis kirjutada tahtsin aga esialgu on se kõik!
Cadillac - Neegri märg unelm.
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Silmasin Tallinn - Haapsalu maanteed pidi sõites tee ääres kahte reklaamkirjadega kaunistatud veepütti (sihukesed millega loomadele vanasti vett ette veeti). Ühel seisis kiri: "Kiiking on eesti NOGIJA" ja teisel: "Ilma narkotsita pilvedesse"

See NOGIJA riivas nii koletul kombel silma...ja samas hakkasin mõtlema, et äkki ongi eesti keeles võimalik seda sõna sedasi kirjutada ja asi on täitsa õige...uurisin selle peale natuke ÕS´i sealt ma seda loomulikult ei leidnud...proovisin webi ÕS´i ja see samuti tulemust ei andnud. Kas reklaamide väljapanek üldse mingeid kontrolle ei läbi? Et sihukesed slõuganid saavadki südamerahuga püsti pandud. Jube lame kompott igatahes, ma usun, et seda on nii mõnigi seal teeääres märganud. :gaah
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
hardtop
huviline
Skype Kasutaja: plymouth5869

Post by hardtop »

Veel neegri teemasse: IMF jm organisatsioonid kes tegelevad inimeste abistamisega n.ö annavad neile musta mandri elanikele pidevalt abi ka rahaselt krediiti mida kohalikud elanikud ilmselt ealse tagasi maksta ei jõua. Kuid selle asemel,et aidata omasid,ehitada koole,toetada haridust, meditsiini (piirata HIV jm koledaid haigusi mis USAsse ka sealt tulnud)Selle asemel ostavad juhid ja pealikud AK-47id :finger ja alustavad naaber riigi või siis naaber hõimuga sõda. :evil: Järeldused tehkem ise siit :devil
"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991
MiL472
aktivist

Post by MiL472 »

Härra KogerQ, kui Sa tunned, et pole ajaloos just kirkaim kriit siis pole ju mõtet esitada faktina mingit "tõde" mis pärineb allikast "odno baba skazala". Samas kui Sa viskad siia mõne usutava lingi kus see kõik tõestatud saab siis oleks hea. Lisaks veel see teema HIV-ist nii kasutaja KogerQ kui hardtop poolt. Olgem ausad mehed, kas teid kotib kui mingi neeger kuskil kaugel maal aidsi levitab? Kui te oma schwantzi igasse esimesse auku ei topi siis ei tohiks see ju üldse probleem olla teie jaoks.
Ok arvan et selles teemas on kõik siin ühel nõul et mingid päevavargad kes töötada ei viitsi ja päevast-päeva aind savu kakuvad kuskil tänaval, ajavad ikka s*ta keema küll. Ei viitsi enam sel neegri-teemal jahuda, esialgne post oli lihtsalt selle eesmärgiga tehtud, et jäi mulje nagu kõik maailma neegrid oleks üks suur pask, kuigi vaadates tõele näkku siis on ka erandeid.
Locked