Alumiiniumile uus nägu?
Alumiiniumile uus nägu?
Kas keegi oskab soovitada alumiiniumile uue välimuse andmist? Mõtlen genekas jm. al detailid.
Re: Alumiiniumile uus nägu?
Tean kui asi pulkadeks võtta siis klaaskuulipritsis saab need väga kenaks.Meil kinninekapp selle tööjaoks olemas aga pole veel kuulikesi ostnud ja töö proovimatta.Aga lähiajal teeme kindlasti.Parem kui detailikesi rohkem saab siis üks tegemine.
- Attachments
-
- Jaanil käed masinas ja nii valmib detail
- jaan1.jpg (54.95 KiB) Viewed 14823 times
Last edited by rutua on 28 Dec 2008, 21:13, edited 1 time in total.
rutual on õigus klaaskuuli prits on kõige parim
alumiinium detalide töötlemiseks, ise olen lasnud klaaskuulis vanu (aastast 1950) karteripooli teha ja tulemus on üsna hea olnud. Probleem võib tekkida siis kui detail on saanud oksüdeerumisest tingitud kahjustusi, nt, lohud on siledal pinnal see.

"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991
Kas kemikaale ei ole , mis oksiidi ära võtavad? Keegi rääkis ammoniaagist?
- jaamakorraldaja
- aktivist
Ma olen tellinud USA-st meie alumiiniumist Airstreamile terve mendelejevi tabeli jagu pastasid/vahendeid,
alumiiniumi taastamiseks, hooldamiseks, puhastamiseks. siin ju terves täismahus alumiinium-välispinnaga tegu,
ning kohati ka ajahammast saanud pureda.
Ehk saab sama kraami kasutada/tellida juure....
alumiiniumi taastamiseks, hooldamiseks, puhastamiseks. siin ju terves täismahus alumiinium-välispinnaga tegu,
ning kohati ka ajahammast saanud pureda.
Ehk saab sama kraami kasutada/tellida juure....
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
to jaaamakorraldaja, kui küsida siis mis firma tootega tegemist on?
"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991
- jaamakorraldaja
- aktivist
vaat ei mäleta enam meskist firmat - see ei olnudki ost otse keemia tootjalt,
aga tean, kellelt seda uuesti tellida saab.
ma ütlesin koguse, asja koodi - ning nad saatsid mulle omapakendatud topsides/kanistrites vedelikud/pastad/jms kohale.
igastahes oli neid kõike mida iganes, ning erinevate pinnaseisukordade jaoks. algusest sööbinud pinnast kuni löpuni final mint-condition töötlemiseni (sisuliselt alumiinium-peegelkroomi tulemuseni)
aga tean, kellelt seda uuesti tellida saab.
ma ütlesin koguse, asja koodi - ning nad saatsid mulle omapakendatud topsides/kanistrites vedelikud/pastad/jms kohale.
igastahes oli neid kõike mida iganes, ning erinevate pinnaseisukordade jaoks. algusest sööbinud pinnast kuni löpuni final mint-condition töötlemiseni (sisuliselt alumiinium-peegelkroomi tulemuseni)
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
Head uut aastat sm. Jaamakorraldaja. Oled sa neid segusid juba ise proovinud ja mis on tulemus?
-
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: reinbiker
Aga mis saab töödeldud pinnast edasi. Kas jääb mingi kaitse peale, või tuleb lakkida?
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
lakkimine vist pole hea idee. nii, kui kuhugi kriimu saab, hakkab oksüdeeruma ja siis pole muud võimalust, kui lakk maha võtta. Vähemalt suurtel pindadel on selline lugu.
Aluveljed (värvita) ka ju poleeritavad, ilma lakita.
Aluveljed (värvita) ka ju poleeritavad, ilma lakita.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Alumiiniumile uus nägu?
Siin tsiklimeeste leheküljelt kopitud pildid enne ja pärast tööd.Aga väidetavalt ei töödeldagi rohkem neid ja jäävadki selliseks kuni aeg jälle kord oma töö teeb.
- Attachments
-
- kaaned2.jpg (76.87 KiB) Viewed 14598 times
-
- kaaned.jpg (72.71 KiB) Viewed 14599 times
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
tehasest on alumiiniumpinnad anodeeritud. paraku teatud asjade puhul pole seda restaureerides võimalik uuesti teha (Airstream), sestap on ainus kaitse kliima eest ikkagi paks-paks lakikiht
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!