K.DeVille kohta

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
vulkanus
sõnatu

K.DeVille kohta

Post by vulkanus »

Tervitus.

Olen Cadillaci fännide hulgas uustulnuk, samas olen nende masinate lainel olnud juba hea mitu kuud ,kui mitte aasta. Tegudeni pole asi veel jõudnud, seega tahtsin foorumist veidi lisa uurida enne kui ostu plaane tegema hakata.
silma on jäänud auto 24 üks täitsa soliidne isend. http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
foorumist infot ei leidnud, äkki keegi teab tolle kohta midagi pajatada .Ise pole veel vaatamas käinud, kuna kohest ostjat must veel ei oleks (vaja enda liikurist lahti saada)ja ei taha masina müüjat ärgitada.

Samas veidi nahaalne küsimus, kas äkki mõni DeVille omanik ei tahaks oma masinat demonstreerida, kuna platsidel seisvad isendid ajavad ausalt öeldes südame pahaks ja igasuguse Cadillaci isu ära, rääkimata sellest, kui autot koos oma naisega vaatama lähen, teda vaja ju niiöelda Cadillaci usku pöörata.

terv vulkanus
hunnik Saabe-üks Voyager kuid kahjuks mitte ühtegi Cadillaci
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: K.DeVille kohta

Post by ain »

Kasutaja Kristan on selle auto üle vaadanud - ehk ta oskab lähemalt rääkida sulle.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

:devil hehehehee veel üks saabimees liitub cadillaci omanikega :beer
mty
aktivist

Post by mty »

saabotska wrote::devil hehehehee veel üks saabimees liitub cadillaci omanikega :beer
coincidence?...mul ka just saab see, mis laguneb...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

olen seda massinat näinud, jättis viisaka mulje. samas ega ma ostueelset ülevaatust ei teinud, ajasin omanikuga niisama juttu.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
vulkanus
sõnatu

Post by vulkanus »

mty wrote:
saabotska wrote::devil hehehehee veel üks saabimees liitub cadillaci omanikega :beer
coincidence?...mul ka just saab see, mis laguneb...

Eh ega see Saab lagune midagi (mul selisne 90date lipulaev) rohkem kui mõni teine masin, vaevalt ka rohkem kui Cadi.
Asi lihtsalt selles ,et vist olen vanemaks saanud ja turbosabism on teataval määral ennast ammendanud ,seega otsin veidi soliidemat ja rahulikumat masinat kuid samas võimsusest loobuda ei taha . Kahjuks eurooplastest ei meeldi mitte ükski ja peale esimese usaka ostmist teisi masinaid peale usakate ei vaata ka.
Cadillac tundub praegu lihtsalt kõige parem valik ,suuruse ,hinna ja võimsuse suhe on ideaalselt paigas samas jääb ka kütusekulu enda jaoks normi piiresse.
rebaseonu
vaikne vend

Post by rebaseonu »

olen korra omanikuga kokku saanud, autosid võrrelnud ja deville juttu ajanud. igati korralik auto tundus. sisu heas korras ja hooldatud. kapoti all ka ainult säras. sellel omanikul on vähemalt üks deville veel olnud, seega arvan, et jagab matsu ja auto hästi hoolitsetud.

R
ex - DeVille `96
SRX `05
vulkanus
sõnatu

Post by vulkanus »

rebaseonu wrote:olen korra omanikuga kokku saanud, autosid võrrelnud ja deville juttu ajanud. igati korralik auto tundus. sisu heas korras ja hooldatud. kapoti all ka ainult säras. sellel omanikul on vähemalt üks deville veel olnud, seega arvan, et jagab matsu ja auto hästi hoolitsetud.

R
väga tore kuulda peaks ikka vaatama minema muidu ei saa rahu
Post Reply