Jeebi-ilm.

Kõik, mis mujale ei sobi
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Re: Jeebi-ilm.

Post by Koit »

Ise kah sedasi juba korraks mõtlesin :mrgreen: Tegelikult on sedasi, et kui enne kevadet lumi ära ei sula, siis ma ei vahetagi üldse, sest Haapsalust jõudes parkisin ennast hooga lumehange...muud optioni ei olnud...ja sinna ma jään nüüd, ei tule ta enam kuskile :)
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

paha variant - nüüd päeval sulatab ja öösel külmetab - elik su suur valge Caddy saab veelgi suuremaks valgeks jääkuubikuks.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Hindasin just olukorda, kui homme veel sulatab, on auto käes :dance

Öösel 5 kraadi sooja, homme päeval ka - ehk õnnestubki. Kui abi vaja, siis sul mu number olemas ;)
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
blood
õlinina

Post by blood »

Njaa minu hommik algas tol ilusal päeval kell 6. õnneks oli ilm vähe jahedam.. sõitsin kohe suure hooga läbi selle lume.. (mul keegi ei sõida teepeal) ülesse.... ise paludes kõiki cadillacide jumalaid,et mäest ülesse saaks.. ja saingi. Edasi läks aga raskeks kuna hoog rauges,peale pikemat kaevamist tuli ka traktor ja lükkas tee lahti... õnnelik:) nüüd aga jätan õhtul auto mäeotsa ja saab elada küll:) Aga pikemas perspektiivis ilmselt miskit jeebikut ka vaja. Aga tagavedu on ikka talvel ülekõige:) nalja nabani...
Post Reply