2009 Escalade Hybrid

Kõik, mis mujale ei sobi
Indrek_S
õlinina

Re: 2009 Escalade Hybrid

Post by Indrek_S »

See on hea, et siin pole. Siis saad USAst tuua. USA versiooni tagatuled (nii STS kui SRX) on minu silmale söödavamad kah.

USA
Image

EU
Image
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

jah, mulle jäi ka kuskilt veebist see erinevus silma.
Krt, löö või maha aga aru ma ei saa sellest valgete tuleklaaside kultusest.

Edit: Usast tulebki tuua - siinsed hinnad on ikka julma talaga.
Kui ma siit näiteks ´06 aasta XLR´i ka mingi 300 000 eegutiga kätte saaks, ei hakkaks vaeva nägema, aga siinsed odavaimad hinnad on mingid 460k(Võru Auto) ja sealt järsult üles.
Mikis saab ´05 auto kätte 20 kilo taalaga. - isegi tollid ja tüübikinnitused ära makstes on vahe märkimisväärne.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
STEPSIDE
vaikne vend

Post by STEPSIDE »

ain wrote:Ah et vigu palju? Kas ka N* mootoriga isenditel? V6 ei tahaks küll ostma hakata kui korraliku väändega ära harjunud...
Kere poolest on ta jällegi minu silmale ilusam, kui need viimaste aastate punnis DTS/DeVilled.
Mootorite ja kastidega pole mingeid probleeme nii V6 kui V8-l.
Sts-il lihtsalt liiga palju elektrividinaid mis kipuvad tõrkuma.Esiuste elektrilised lukud/lingid,võtmeta käivitus.Mõningad roolivõimu ja katalüsaatori mured veel lisaks.

XLR-iga peaksid ikka enne kuskil proovisõidu tegema kui ostad.Sa selline suur mees,vaata kas ikka sisse mahud. :) Ega seda ruumi seal just väga palju ei ole.

Kõige rohkem uutest mudelitest on kiidusõnu saanud 03-07 CTS ja samuti SRX,paraku STS kergelt tagaplaanil.
ain
ravi puudub

Post by ain »

jah, XLR tõesti pisut pigistab õlgadest, aga mitte häirivalt - saab sirgelt istuda küll. Pikka otsa pole küll proovinud sõita - ilmselt pole kõige mugavam...
Aga eks selle jaoks on teised autod.
elektrilukud-lingid ja võtmeta käivitus vist ju ka DTS küljes, nende omanikud küll ei kurda, XLR mehed ainult kiruvad pultide nõrka patareid, mistõttu nupust käivitus ei tööta - peab puldi kindasahtlisse pesasse sokutama...

CTS kipub selline ei liha ega kala olema pole nagu suur, väike ka mitte - noh, kolmene bemm. :) entry level, kui CTS-V välja jätta.
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Kaval manipulatsioon on ikka mõjuv asi...

Mingi aeg tagasi arutasime siin elukaaslasega, et äkki ei ostaks ikka Focust (temakese valik), et on üks tore Cadillac jne. Naisuke vingus kütusekulu ja suuruse ja saja asja pärast. Täna siis käisime linnapeal asjatamas ja mõtlesin, et viin ta salaja Cadillaci piiluma. Teadin, et alla beezi nahksisu pole mõtet torkima minna. Kuna Vikingis on üks selline olemas, siis läksime sinna. Pärast Cadillaci nägemist oli auto põhimõtteliselt müüdud talle. istus sisse ja ütles, et viimati sai sama mugavas autos istuda siis, kui meil peres veel Fleetwood oli. Äsja oli Viking hinna 40 000 alla kah lasknud. :). Ütlesin, et kütusekulu on 15/10. naine arvas, et see pole midagi...suure auto turvalisus ja mahutavus kaaluvad selle üle(täpselt samad sõnad, mis ma talle mõnda aega tagasi öelnud olin ja mis teda ei veennud :eye ).

Seega värskendan hübriidi müügikuulutust ja kui see müüdud, siis riburadapidi SRX-i ostma. :beer1
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
ain
ravi puudub

Post by ain »

Hea töö :yup
Post Reply