On endal kurvad kogemused Holley Pro-Jection nimelise asjaga, see siis sama asi, karpa asendamiseks tbi-ga.
Vötsin karbist, uus, köik asjad olid kaasas, installisin nagu öpetati, ja ega raisk ikka ei toiminud küll.
Pöhimötteliselt oli nii, et iga kord kui uuesti auto käima panid käis erinevalt, ehkki eelmisel korral oli juba peaaegu et hea.
Viskasin sita uuesti karpi tagasi pärast paarikuulist katsetusperioodi, bensukulu kasvas ka meeletult.
Asi sobivat justkui kuni 500 mootoritele, kellel huvi on vöib katsuda mingit kaupa teha, mul tost kopp ees.
Holley Pro-Jection jutt
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Re: Turuuuring
Ei oskagi kohe praegu öelda, ise rootsis ja see sitanikerdis haapsalus garage pööningul.
Aga oli selline variant kus oli ajul 5 nuppu veel küljes, et said timmida seal ise asju.
Ma tean et osad on veel mingi disketi vöi flopi sissetoppimise vöimalusega, see siiski mitte.
2 aastat tagasi nägin siin ühte tuttavat power meetil sama asja müümas, ja mulle ütles et kah proovis ja mingi
kala jäi sisse, korralikult toimima ei saanudki.
Niiet tundub vist paras kräpp olema, 800$ küsiti sita eest muidu kunagi ammustel aegadel....
Aga oli selline variant kus oli ajul 5 nuppu veel küljes, et said timmida seal ise asju.
Ma tean et osad on veel mingi disketi vöi flopi sissetoppimise vöimalusega, see siiski mitte.
2 aastat tagasi nägin siin ühte tuttavat power meetil sama asja müümas, ja mulle ütles et kah proovis ja mingi
kala jäi sisse, korralikult toimima ei saanudki.
Niiet tundub vist paras kräpp olema, 800$ küsiti sita eest muidu kunagi ammustel aegadel....
kkk
Re: Turuuuring
kui kunagi oled siin maal käimas, siis kui meeles, vaata mark mulle ära - vaatasin, et basic kit on mõeldud ainult 275 hobusele - see ilmselgelt Caddy mootori otsa ei istu.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).