Deville tühikäik kõigub
Deville tühikäik kõigub
Tühikäigu pöörded lonkavad veidi. Mida vaadata, kontrollida? Ette tänades.
Re: Deville
veakoode kõigepealt.
Mis aasta, mis mootor?
Mis aasta, mis mootor?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Re: Deville tühikäik kõigub
veakoodid?
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=1&t=160" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=1&t=160" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja peale veakoodide ma vaataks, mis seisus küünlad ja juhtmed on - st need võiks kindlasti ära vahetada, kui seda just ise teinud pole...
Lähitulevikus on plaan vahetada, vaatasin, et nad seal suht nurga taga 

Küünlad vahetatud, ei midagist, sama
Kui poest ostan küünlad, ega siis küünlavahet ei pea ise paika panema ju? Küünlajuhtmed on vahetamata.
Veakoodid puuduvad. Kas 625rpm on normaalne tühikäigu pööreteks? Kui hoida millimeeter kõrgemal tühikäigust siis hakkab hullemini lonkama, ja kui üle 1000rpm siis kaob lonkamine. Kas õrn bena pumba undamine on normaalne? Oiijah, ma olen roheline
Aga kunagi peab alustama. Ette tänades.

Veakoodid puuduvad. Kas 625rpm on normaalne tühikäigu pööreteks? Kui hoida millimeeter kõrgemal tühikäigust siis hakkab hullemini lonkama, ja kui üle 1000rpm siis kaob lonkamine. Kas õrn bena pumba undamine on normaalne? Oiijah, ma olen roheline

kui pump undab, siis on ta tavaliselt läbi minemas.
Aga mis ma oskan kosta - jauhtmed ma vahetaks ikka ära - kas või profülaktika mõttes.
Siis edasi vaata näiteks kütuse rõhku, ummistunud pihusteid.
Ehk 90Deville (Indrek) oskab veel midagi soovitada - tal üks masin sama mootoriga...
Aga mis ma oskan kosta - jauhtmed ma vahetaks ikka ära - kas või profülaktika mõttes.
Siis edasi vaata näiteks kütuse rõhku, ummistunud pihusteid.
Ehk 90Deville (Indrek) oskab veel midagi soovitada - tal üks masin sama mootoriga...
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Kas pöörded köiguvad üles-alla vöi lihtsalt nagu puterdab vahel?
Kui küünlad vahetatud, siis vaata ka mis jagaja kaane all toimub, mul oli see päris önnetu koht.
Ja alati vöid mingit pihustipuhastamiseks möeldud möginat paaki kallata, sest ega see saast mida meil bensu pähe müüakse
neid puhtamaks kindlasti ei tee. Mul nagu aitas see veidi.
Küünlajuhtmeid vähe raskem kontrollida, köige lihtsam vist vahetus aga nood kipuvad raisad kallid olema.
Bensupumpa mul näiteks kuulda pole, aga eelmistel caddydel oli ja polnud häda midagi, käisid kui kulda.
Süüdetki äkki vöiks veidi keerata...aga eks see arvuti kaudu autoremont on selline niijanaa asi....
Kui poest ostsid nt AC Delco küünlad, siis pead küll jah ise vahed üle vaatama, neil seal tehases tööd na palju et mönikord
on küünlale ka keere unustet peale ajamast!
Kui küünlad vahetatud, siis vaata ka mis jagaja kaane all toimub, mul oli see päris önnetu koht.
Ja alati vöid mingit pihustipuhastamiseks möeldud möginat paaki kallata, sest ega see saast mida meil bensu pähe müüakse
neid puhtamaks kindlasti ei tee. Mul nagu aitas see veidi.
Küünlajuhtmeid vähe raskem kontrollida, köige lihtsam vist vahetus aga nood kipuvad raisad kallid olema.
Bensupumpa mul näiteks kuulda pole, aga eelmistel caddydel oli ja polnud häda midagi, käisid kui kulda.
Süüdetki äkki vöiks veidi keerata...aga eks see arvuti kaudu autoremont on selline niijanaa asi....
Kui poest ostsid nt AC Delco küünlad, siis pead küll jah ise vahed üle vaatama, neil seal tehases tööd na palju et mönikord
on küünlale ka keere unustet peale ajamast!
kkk
Puterdab. Jagaja kaane uuringu võtan ette.
mul oli 350 mootoril jagajakaas nii korrodeerunud, et jube vaadatagi. Samas töötas korralikult, vahel harva natuke puterdas.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Klemmide korrodeerumine on üldiselt üsna levinud ja süütu viga, otsida tuleb väikseid pragusid ja kaane sisse pölenud kanaleid.
Mul näiteks hakkas läbi kaane taguma ühte süütepooli kinnihoidvasse polti, kaan oli sellest kohast möne mm sügavuselt söestunud.
Mul näiteks hakkas läbi kaane taguma ühte süütepooli kinnihoidvasse polti, kaan oli sellest kohast möne mm sügavuselt söestunud.
kkk
Veaks jagajakaan, mis oli ära kõrbend, ja tahmane.