Siin siis pilt ka veljest, mul olid aint ära tuhmunud:
Värdjatest vargapoisid! Veljed käes!!! asi korras.
Värdjatest vargapoisid! Veljed käes!!! asi korras.
Nonii...jõudis ka aeg minu kätte, et mult JÄLLE rööviti midagi. Seekord rüüstati garaazis Eldo ära, minu 97 Devile originaalveljed koos talvekatega läksid...NB! Palun, ükskõik kes, näeb kuskil müügil Deville originaalvelgi koos või ilma talve rehvidetta, VÕTKE MINUGA ÜHENDUST! Ehk aitate röövlitel persest kinni haarata ja asjad tagasi saada. Suured suured tänud inimesele kes äkki näeb neid kuskil müügis vms! Eldol peksti veel bensupaaki auk sisse, et bensiini saada. Pmst üritati ära ajada autot, kuna see korpus mis juhtmeid kaitseb all, oli puruks kisutud. Ei julge enam kuhugi autot jätta, Poisi ZZ Top-i plaadid läksid ka loosi varastele. Ahjaa, raadio pisteti ka põue. Igastahes, kõige suurem mure on need Deville originaalveljed ja talverehvid mis olid umbes väärtuses 14-16 000.- Veelkord, suured tänud kui keegi juhuslikult satub peale!

Last edited by mats36 on 09 Jul 2008, 21:50, edited 1 time in total.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Re: Värdjatest vargapoisid!
Pane tqhq.ee sse ka üles, ja vöibolla ka streetreisserite lehele. Seal lugejaid kordades rohkem.
Krdi seakari rsk, ei oskagi muud öelda sellise asja pihta ma.
Krdi seakari rsk, ei oskagi muud öelda sellise asja pihta ma.
kkk
Re: Värdjatest vargapoisid! Veljed käes!!! asi korras.
Sain TQHQ kaudu kätte veljed ja rehvid.
vargad ka?
Said nad tuusiku "Põnev retk metsa" ka ikka?
Poleks paha nimed siia üles panna....
Said nad tuusiku "Põnev retk metsa" ka ikka?
Poleks paha nimed siia üles panna....
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Vargaid kätte ei saanud...Kuid veljed olid Maardu järve ääres võsas istunud ja oodanud uut omanikku...Eesti on ikka väike, kõik tunnevad kõiki. Algul see kes leidis, tahtis 2 000.- saada velgede ja rehvide eest, kui mul sõber teadis neid ja tõi tasuta ära mulle. Hetkel olen üks Eesti õnnelikumatest meestest 

Ega siinkohal välistatud pole et 2000 eeku küsija ja velgede leidja ise vargapoiss või siis nendega kambas pole.Kuidagi kiire saak,kohe leian võsast
Aa see muidugi minu arvamus asjast.

mõtlen sama. Vanasti müüdi nii "kaotatud" mobiile - stiilis ma leidsin jne.
Aga anyway, hea et asjad omanikul käes
Aga anyway, hea et asjad omanikul käes

„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- jaamakorraldaja
- aktivist
hmmm, iseenesest mudugi tulemus on hea,
aga no mina küll ei tea ühtegi inimest, kes teeääri mööda käib,
ning asju ülesse märgib, et siis kui keegi helistab -- ooo, Teie mercede peegleid nägin ma seal pöösa all ja vaat Teie bmw velgi nägin seal teises linnaosas nurga taha peidetuna.
arvestades metallihinda, ning teede ääri sõelutakse palju läbi juhuslike taarakorjajategi näol,
oleks ikka lihtsalt pöösa all vedelevad kroom-veljed u 1h jooksul kadunud.... juba siis neljandate isikute poolt.
vähemalt mu arvamus.
aga no mina küll ei tea ühtegi inimest, kes teeääri mööda käib,
ning asju ülesse märgib, et siis kui keegi helistab -- ooo, Teie mercede peegleid nägin ma seal pöösa all ja vaat Teie bmw velgi nägin seal teises linnaosas nurga taha peidetuna.
arvestades metallihinda, ning teede ääri sõelutakse palju läbi juhuslike taarakorjajategi näol,
oleks ikka lihtsalt pöösa all vedelevad kroom-veljed u 1h jooksul kadunud.... juba siis neljandate isikute poolt.
vähemalt mu arvamus.
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
...ja Haapsalus oli vanasti varastel selline väljend: "suure trummi alt leidsin" Puhuks, kui asju oli tagasi vaja müüa...ise suhtun ka natuke ebalevalt sellesse "oh, kogemata just leidsin" asjasse.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
Lugu oli nii, et leidja vist oli mingite sõpradega järve ääres joonud, ja siis oli leitud...ma küll eriti ei taha uskuda seda, aga peaasi, et veljed lõpuks minu juures tagasi.
..üleüldse tundub nende velgede vargus kuidagi ajudeta inimese töö.
Kui ma oleksin varas, siis võteks kõige populaarsema automargi populaarseid velgesi (BMW M# omad näiteks vms).
Nendele leiaks nädalaga turgu ja kuna neid liigub palju, siis jälgi lihtne segada....
Aga miks kurat varastada Cadillaci velgesi??? tra kus on ajud? Kellele neid müüa?
Kui keegi keeraks mult Impala veljed alt ära siis ma tahaks näha, kellele neid siin müüa oleks? Mitu jooksu neid eestis on? 4? 5?
oh jah....isegi vargal pole enam lihtne loll olla
Kui ma oleksin varas, siis võteks kõige populaarsema automargi populaarseid velgesi (BMW M# omad näiteks vms).
Nendele leiaks nädalaga turgu ja kuna neid liigub palju, siis jälgi lihtne segada....
Aga miks kurat varastada Cadillaci velgesi??? tra kus on ajud? Kellele neid müüa?
Kui keegi keeraks mult Impala veljed alt ära siis ma tahaks näha, kellele neid siin müüa oleks? Mitu jooksu neid eestis on? 4? 5?
oh jah....isegi vargal pole enam lihtne loll olla
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

Ma kahtlustan igastahes, et mingite tatikate töö...võeti kaasa mis vähegi huvitav tundus. Ega pimedas ei jaga ju ära kas on Cadillac-i või Skoda veljed :D Igastahes lihtsam viis neist lahti saada oli võssa visata.