VARASTATUD 02' Cadillac STS'i embleemid!!!

Kõik, mis mujale ei sobi
Locked
vkx
huviline

VARASTATUD 02' Cadillac STS'i embleemid!!!

Post by vkx »

Täna avastasin, et minu autolt on varastatud KÕIK embleemid ja kirjad!!!
Läinud on siis Cadillaci embleem-vapp eest iluvõrelt ning tagaluugil oleva piduritule keskel olnud embleem-vapp. Lisaks tagaluugil olnud kirjad: vasakult servast kiri "Cadillac" ning paremast servast kiri "STS". Kirjad on hõbedased-metalsed, embleemid hõbeda ja musta kirjud.

Kui keegi midagi näeb-kuuleb, kellelegi või kellegi tuttavale äkki pakutakse selliseid märke või kellegil on ükskõik millist kasulikku infot-soovitusi anda antud küsimuses, siis:
56635100
vkx@hot.ee
Olen äärmiselt tänulik igasuguse info ja abi eest!
Lisan lähiajal vähe täpsemad pildid embleemidest, seniks võib neid näha ka siit:
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?t=107

Keegi kunagi(ka siit foorumist) on rääkinud, et kuskil autoturul või kadaka turul keegi müütab igasugu autode embleeme-märke. Oskab/teab keegi täpsemalt öelda, kus konkreetselt sellega tegeletakse, kust tasub otsida? Homme viin avalduse ka kohalikku politseisse. Kuna arvan, et tegemist siiski suht harva esinevate embleemidega vähemalt eestis, siis ehk on lootust, et kunagi kuskilt need äkki ka välja ilmuvad. Kasvõi mingi suvalise haarangu-läbiotsimise käigus ning kui endal siis juba uued märgid ka olemas, saab vähemalt pätt mingigi karistuse.
STS '02
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

oh kuradi pätid. Lasnamäel juhtus?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
vkx
huviline

Post by vkx »

Lasnamäel jahh, maja ees. Varem oli kohe maja ees kinnine tasuline parkla, kus sai autot hoitud, kuid see lõpetas talvel oma tegevuse ja nüüd on lihtsalt tühi plats ning teised ümberkaudsed parklad olid juba täis selleks hetkeks kui läksin omale kohta küsima :cry: F*CK ma ütlen kurat küll. Eks lähen homme kadaka- ja autoturgu kammima. Vaatab, millega seal ka kaubitsetakse. Aga ikkagi oleks tänulik kui keegi oskaks konkreetsemalt soovitada, kust otsida.
STS '02
rutua
huviline

Post by rutua »

On ikka pätid kui kätte saad aja metall kuumaks ja kõrveta igaveseks otsaette, et OLEN VARAS KES VARASTAB AUTODE EMBLEEME
$aaduka$
sõnatu

Post by $aaduka$ »

Cadillaci märk otsaette. :twisted:
Locked