Pole enne nii kindlat unistuste Caddyt veel olnud kui see- 58 Eldorado Brougham. No see peaks küll ülim olema, 904tk tehtud,neist 700 poleeritud roostevabast katusega, maksis omal ajal 13000 taala, Rolls maksis samal ajal 9k, lisavarustust ei olnud-ainult värvi said valida köik muud imed nagu mäludega el.istmed,airride, magnetiga joogitopsid jpm oli standart. Oma aja maailma kalleim ja köige eksklusiivsem pill...
Rootsis on üks praegu müüa ka, 240k seki, matching numbers ja värgid, aga see ületab muidugi isegi unistustes kokkusaadavad summad...
Panen pilti ka:
http://wax.pri.ee/sinsheim/pages/IMGP7144.htm
Teen väikese editi veel siia:
Nimelt tänase (5.7.008.) on mul siis Power Big Meetil käidud ja ka oma silmaga antud isend ära nähtud. St näinud olin teda ennegi Sinsheimi muuseumis, kuid nüüd sain ka sisse istuda ja oma käpaga asju torkida. Oli ikka vägev küll, pean ütlema. Väga palju on kasutatud alumiiniumi ja mingis osas ka klaasfiibrit, aga vahet pole ikka kaalub teine 3 tonni.
Too isend oli siis Rootsist uuena ostetud, kellegi H&M omanike ringi kuuluva isiku poolt ja praegune omanik oli lihtsalt mingi
völl kes selle ostnud oli. Mul hakkas kohe süda pahaks minema kui too oma kaks koera sinna tahaistmele istuma toppis.
Ma ei ole kindel et ma naistki lubaks sinna....kui mul selline rariteet oleks.
Genekas oli umbes sama suur kui nöukaaegne vahukustuti. Käima läks ise, gaasi vajutades nagu ma aru sain, tagaukse avanemisel suri ise välja ka. Muudest asjadest ma ei hakka parem rääkimagi, pahakkab.
Mul on sellist vaja nüüd, kiiresti, ja tasuta vöiks ka veel olla.
Päevapiltisid ma ei saanud teha, kuna puudus eelpoolmainitud päevapiltide tegemise masin ehk päevapildiaparaat.
Tegelt vist isegi üks kännukaga tehtud nigel pilt on a ma ei tea kas seda siia viisakas toppida oleks...?