Mis meil tänapäeval ka piduritorude tegemine maksab?
Kui lasta tervele autole teha - mingi 6 erineva pikkusega toru vaja...
Et kas on kasulikum mikist tuua või koha peal lasta teha?
Olen kuulnud, et meie meistrimehed on kole mugavad ja annavad sulle rullis toru koos stutsidega kätte ja painuta siis ise, kuidas oskad ja saad...
Piduritorud
Piduritorud
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Re: Piduritorud
Kle mul töö kõrval olev remotöökoja meister väitis et keeratakse piduritorusid mis kujuga ja mis pikkusega nii kuis vaja,aint polnud kursis kuidas on USA keermetega ( et ega pole sellises mõõdus mida olemas pole)aga samas keerme otsad saab ju vanad külge joota,seega ei tohiks probleemi olla.Iseasi mis hinda küsitakse,võin uurida homme kus sellist asja tehakse,panen vastava info ülesse,ning kellel vaja uurib ja helistab ise.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Piduritorude ise tegemine on väga lihtne, kuna enamasti kasutatakse tänapäeval vasktorusid. Otsade tegemiseks on selline spets riistapuu olemas, mis ei maksa enamasti mitte midagi. Stutsid pead jah kuskilt saama enne.
Ma muidu kogu aeg ise teinud, aga nüüd ükskord keegi töi ühe vanema toya ja oli ka ostnud originaaltorud esindusest, et vaheta ära. Noh, vahetatud ta sai aga mölemad torud olid ikka sitaks pikemad kui ma sinna ise teinud oleks, päris tegu oli nende auto alla äramahutamisega.
Ma usun et uued stutsid saad ka kas pidurimeistrist vöi kuskilt kui vana näpus kohale hiilida.
Mis maksab ei tea, müüvad seda toru meetriga. Midagi alla soti oli meeter kui ma nüüd totaalselt puusse ei pane, pole eestis seda eriti tihti ostnud, rootsis biltemas maksab 5m rull u paar sotti eeki.
Ma muidu kogu aeg ise teinud, aga nüüd ükskord keegi töi ühe vanema toya ja oli ka ostnud originaaltorud esindusest, et vaheta ära. Noh, vahetatud ta sai aga mölemad torud olid ikka sitaks pikemad kui ma sinna ise teinud oleks, päris tegu oli nende auto alla äramahutamisega.
Ma usun et uued stutsid saad ka kas pidurimeistrist vöi kuskilt kui vana näpus kohale hiilida.
Mis maksab ei tea, müüvad seda toru meetriga. Midagi alla soti oli meeter kui ma nüüd totaalselt puusse ei pane, pole eestis seda eriti tihti ostnud, rootsis biltemas maksab 5m rull u paar sotti eeki.
kkk
jajah nende originaalidega olen isegi kokku puutunud,et keera paar sõlme põhja all sisse et ära mahuks 

Loodetavasti saan AB abiga mure murtud - neil pidi olema igasugust torukraami ja stutse ka. Ja vasetatud terastoru....
Eks ma annan teada, kuidas läheb.
Eks ma annan teada, kuidas läheb.
Mul praegu 63 a. taastamine pooleli ja vahetaks ka torud ära. Ehk annad infot, et ei peaks tühja jooksma.
AB-s tehti turud valmis, ja painutasin siiski ise spets riistaga. Oli suht lihtne.
NB. mõõda väga täpselt pikkused ära - mulle tehti ikka paar toru kõvasti pikemad. Aga noh, parem pikem, kui lühem...
NB. mõõda väga täpselt pikkused ära - mulle tehti ikka paar toru kõvasti pikemad. Aga noh, parem pikem, kui lühem...