Oskab ehk keegi viidata kus saab Eestis kontrollida seda kas auto pult töötab?
Mul nimelt ei ava juba aastaid pult uksi aga enne kui auto süsteemide kallale asuda sooviks välistada võimaluse et viga vaid puldis.
programmeeri pult ära ja proovi enda auto peal - kui ei programmeeru, siis ongi katki (idee järgi peaks sul olema 2 pulti).
Tule mõni õhtu minu juurest läbi, aitan (naabrid ju ikkagi):)
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
kuskil kindlasti on. Hetkel ei meenu küll, aga pagasnikus, sulgemismootori juures on sul üks lahtine klemmiga juhtmeots, mis tuli maasse ühendada ja siis mingeid puldi nuppe vajutada.
Mul on manuaalis see kõik kirjas, ehk siis saame hakkama. Reede õhtu on kahtlane, nädala sees oleks parem (või siis pühapäeval).
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Endal ka sama mure, et ainult 1 pult, küll töötav , aga mitu korda e-bayd sorides tekkinud tahtmine teine ka soetada. Kuidas see siis toimib? Ostan e-bayst uue puldi ja hakkan kodus programmeerima? Millega - teise puldiga?
pilt selge, ühtlasi selgus ka et mul on alles ainult pult no. 2.
lisaks uurisin et meie caddy esinduses on võimalik kontrollida kas pult töökorras on, katsun sealt läbi käia ja siis vaatab edasi.
pisut murelikuks tegi tekst et programeerimiseks on vaja mõlema puldi olemasolu
Upitan siin vana teemat ja kuna mul ka autol ainult pult nr 2 olemas siis uurin et mis hinnaga siis lõpuks ebayst need puldid kätte on saadud? Sooviks siis lõpliku hinda teada koos transa ja muu jamaga.
Mul see ainuke pult ikka väga peetis, käisin ABs ja seal öeldi ka et see on juba liiga palju elus taluma pidanud et normaalselt toimida.