K: Multimeedia keskus

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
Soul17
huviline

K: Multimeedia keskus

Post by Soul17 »

Tere,

Tekkis selline isemoodi mõte ja uuringi, et kas keegi on oma autole miskit analoogset paigaldanud või ehk mõni sõber kellegil vms.

Oli väike mõte Cadillaci makk välja vahetada multimeedia keskuse vastuImage miskit analoogset siis pidasin silmas, et oleks sees navi, hands free, mängiks edukalt kõiksugu plaate jne jne.
Pole ainult veel päris veendunud, et selline kompott ennast üldse õigustaks, nii et ehk keegi siin olijatest oskab mind tiba harida?

Tänud ette ja toredat aasta lõppu!
Lauri
Loud pipes save lives!
99a STS
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

kui sul on Bose süsteem, siis asi praktiliselt teostamatu.
st võimalik küll, aga igavene pain in the ass.
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

mul sugulane paigaldas analoogse vidina JVC valikust enda STS-ile armatuuri. asi teeb peaaegu kõike, sokke vaid ei pese ja õllejärel ei käi. reeglina võimaldavad need kombod ka 5.1 heli masinasse ehitada. kui viitsimist jagub, siis igatahes väärib see mäng küünlaid. endalgi kevadepoole plaanis apastraadile samalaadne vidin installida.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

Ei ole mu autos enam Bosest lõhnagi kahjuks või siis küll pigem õnneks, kõik uued kõlarid, 2 võimu, woofer ja hetkel tegutseb plaadi keerutajana Becker Mexico Pro.

To DevilDeville: Kas sellest STSi paigaldatud süsteemist mingeid pilte ka oleks võimalik kuskilt näha?

Edit: Idee ei ole selles, et mingit mega heli taga ajada, olen enam kui veendunud et vahetades välja Beckeri Pioneeri, Alpine või teab veel, mille iganes vastu, ma pigem kaotan heli kvaliteedis, küll aga on sellise multimeedia keskuse lisaväärtused minule eelkõige navi ja bluetooth optionid
Loud pipes save lives!
99a STS
ain
ravi puudub

Post by ain »

siis pole ju sul mingit muret....
vaata ise netis ringi, neid on palju tehtud....
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

Neti avarused juba ammu peapeale pööratud ja seoses sellega ka hunnik küsimusi tekkinud, nagu ntx kas valida 1Din variant või 2Din? Mis on ühe või teise eelised või miinused?
Kuidas turvalisusega on, milline osa sellest seadmest ja kas üldse, eemaldatav on, nagu paneel vms?
Loud pipes save lives!
99a STS
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

kui ruumi jagub siis kindlasti 2DIN. eemaldatav on reeglina terve molu, vajadusel leiab ka variandi, kuidas asi sahtliga välja käima õpetada.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
ain
ravi puudub

Post by ain »

1 või 2 din on maitse asi.
vaata siit foorumist, seal on mikidel mingi topic, kus erinevad aftermarket asjade pildid üleval - ehk saad inspiratsiooni...
http://www.cadillacforums.com/forums/ca ... y-systems/
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Re: K: Multimeedia keskus

Post by 90Deville »

Kaevan ajaloost vana teema jälle välja, et ei peaks uut tegema.
Nimelt, kas kellelgi on kaalukaid argumente, miks MITTE osta ja paigaldada agregaat firmalt Pioneer, perekonnanimega F900bt.
Et noh, söber ostis ja täis saast jne.
Olen praegu kahtleval positsioonil, kui veel pikalt kahtlen siis ilmselt ostan jälle auto selle krdi maki asemel.
Vöib ka välja pakkuda mingeid enam-vähem samasse hinnaklassi jäävaid analooge, mis paremad on.
Kindlasti ei taha ma enam midagi kuulda hiinlaste meistriteostest(RIP 2008ABCS) ja ka firmad blaupunkt,jvc,panasonic,sony....ja vöib-olla miski veel ei lähe läbi.

Edit: Kuna tänasest(13.12.08) alates on mul selline asi olemas, siis nüüd ärge enam selle asja halbadest külgedest kirjutage, ainult kiita vöib.....
Last edited by 90Deville on 13 Dec 2008, 19:35, edited 1 time in total.
kkk
ain
ravi puudub

Re: K: Multimeedia keskus

Post by ain »

nii lihtsalt sul ei lähe, kui loodad.
pole seda mudelit küll ise kasutanud aga vanemad Pioneeri Avic seeria pillid on küll väga head.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Post Reply