LT1 jahutusküsimus
- CoupeDeVille
- vaikne vend
LT1 jahutusküsimus
vabakäigu pööretel salongis sooja ei tule ja jahutusradikal altpoolt tulev toru leige,kui tuure anda tuleb salongi sooja ja radikatoru läheb ka soojaks. süsteemis survet ei ole.milles viga 

Tony Malva
äkki on miskit seoses reverse-flow süsteemiga?
ega ise kah täpselt tea, pole kohapeal töötavas autos pikalt istunud
ega ise kah täpselt tea, pole kohapeal töötavas autos pikalt istunud
Last edited by Indrek_S on 08 Nov 2007, 23:13, edited 1 time in total.
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

- CoupeDeVille
- vaikne vend
- CoupeDeVille
- vaikne vend
- CoupeDeVille
- vaikne vend
kas mitte nii ikka pole, et salongi jookseb soe olenemata suurest ringist - mõlemad torud lähevad minu mälu järgi plokki ju?
Aga ega ma sulle midagi tarka öelda ei oska - loogiline on, et kui mootor on töösoe ja pump lööb ning termostaat korras (lahti) on, siis peab vedelikul ka ringlus olema - seda saab radika korgi august ilusti siis vaadata.
Kus kohast sa seda ringlust muidu vaatasid? Kui järeldasid ainult selle järgi, et salongi siooja ei tule, siis oled valel teel - sel juhul on sul salongiradikas lihtsalt nii umbes, et vedelik lihtsalt tasase ringluse puhul sealt läbi ei pressi. Siis pole muud, kui pead radika välja vahetama.
Aga ega ma sulle midagi tarka öelda ei oska - loogiline on, et kui mootor on töösoe ja pump lööb ning termostaat korras (lahti) on, siis peab vedelikul ka ringlus olema - seda saab radika korgi august ilusti siis vaadata.
Kus kohast sa seda ringlust muidu vaatasid? Kui järeldasid ainult selle järgi, et salongi siooja ei tule, siis oled valel teel - sel juhul on sul salongiradikas lihtsalt nii umbes, et vedelik lihtsalt tasase ringluse puhul sealt läbi ei pressi. Siis pole muud, kui pead radika välja vahetama.