Mulle tekkis kuidagi saatanlik idee - 500cid Caddy paadiankur istub ju ideaalselt 93...96 aasta FWB vahele
Sest sama veermik oli kasutusel aastatel 1977...1996
Peab vahetama ainult mootori kinnitused, kasti (TH400) ja kardaani.
Noh, siis ka kogu elektroonika võib minema visata ja installida korralik Autometeri set näidikuid ja peaks igati kompu olema?
Hmm - 500...800 Hj FWB sleeper?
Krt, mida rohkem ma selle peale mõtlen, seda lahedam idee see tundub olema....
selline vastus siis mikimaa meeste tarkusesalvest:
A car with that motor in it will have the motor mounts you need, as well as other driveline parts or anything else.
Use a TH400 with the shortest output shaft on it, and you can also use a stock driveshaft from the donor car, simplifying things quite a bit because you don't have to create one. It seems strange that this full size car used the shortest output shaft when other smaller shorter cars used the medium length output shaft, but such was the wisdom of GM.
If you're interested in keeping the AC, the brackets to mount the radial compressor are a little tough to find. I think only the '80 and '81 368 motors have the right brackets. Otherwise you can use the A6 compressor and get brackets from the 425; you would also need a couple of the AC hoses from the 425 as they're a little longer to reach the back of the longer compressor.
You will need the thermostat housing from a 425/368 to match the diameter of the upper radiator hose dictated by the radiator in the car.
You will want to have a 3 row radiator core. You may want to grab the one from a 425/368 car, even if it needs work, as the side tanks on it will have the heater hose and transmission cooler fittings in the right places.
This is all that comes to mind at the moment.
Some later Cadillacs with the towing package have an 8.5 inch rear in them, and other ratios are available too if you want.
Rear ends from some other GM models like Caprice may also have an 8.5 inch gear, especially the cop car models.
It's been written here in the past that those will bolt right in.
Well, kui keegi sellest mõttest kinni soovib haarata, siis mul on pakkuda üks suure mootori komplekt. Lähipäevil, kui mitte täna õhtul, selgub kas 472 või 500. Kõik tööks vajalik peale starteri on olemas. TH400 ei ole küll lühikese sabaga. Vajadusel võime selle swapi ka teostada oma töökojas.
Eks vända järgi tuleb vaadata. Saaks ka stroke'i mõõtes, kuid ma kavatsen õlipanni ära võtta ja ja sealt numbrid leida. Hetkel on mootor ühes tükis, keegi veel sisse roninud ei ole, mis minuarvates on ainult hea. Kuid enne kasutamist tuleb korra lahti kindlasti võtta, paistab et on seisnud ilma et avad kinni topitud oleks, nii et tolmu ja värki on kindlasti sisse läinud. Hinnast siis, kui veendunud olen ja öelda oskan, millega tegu. Alla 472 kindlasti ei ole, ploki nr, vända ots ja sisselase ütlevad seda.
Nii, mõte siin on ikka vaikselt idanenud ja praegu on mikis olemas 2 FWB - 94 ja 96 aasta omad.
Kas keegi lööb kampa ja ostab ühe ära? Saaks kohe kondi täis ja siiapoole teele...
Autod on siis täisvarustuses - mõlemalt on maha võetud mootor ja kast. Muu kõik alles.
Värvid on hõbe ja teine on sama värvi, kui minu endine FWB...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
ain wrote:Nii, mõte siin on ikka vaikselt idanenud ja praegu on mikis olemas 2 FWB - 94 ja 96 aasta omad.
Kas keegi lööb kampa ja ostab ühe ära? Saaks kohe kondi täis ja siiapoole teele...
Autod on siis täisvarustuses - mõlemalt on maha võetud mootor ja kast. Muu kõik alles.
Värvid on hõbe ja teine on sama värvi, kui minu endine FWB...
nu saadad ehk poisile hinnainhvut tiba, ega käkiläkke pole kunagi liiga palju
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!