Projekt "lipuvarras"
Projekt "lipuvarras"
On olemas inimene, kes teeks lipuvardad autodele - kinnitamiseks aknaklaasi vahele (nagu üldlevinude plastist vardad).
Aga materjali selleks mehel netu.
Kas keegi ajaks selleks kuskilt välja paar meetrit mingit r/v latti läbimõõdus nii 3...6mm?
Laseks teha kohe mingi 20 tk, siis ei pea kohe uusi tegema hakkama, kui uutel klubilastel vaja.
Aga materjali selleks mehel netu.
Kas keegi ajaks selleks kuskilt välja paar meetrit mingit r/v latti läbimõõdus nii 3...6mm?
Laseks teha kohe mingi 20 tk, siis ei pea kohe uusi tegema hakkama, kui uutel klubilastel vaja.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
näh - selline teema kahe silma vahele jäänud - Marti, võtaks küll varrast.
Selle arvestusega, et teeks nt. 20 tk. Ühe lipuvarda pikkus on nii 45 cm, siis 9 meetrit, OK jämedalt 10 meetrit.
Ja ma arvan, et mingi 5mm võiks olla läbimõõt.
Küsin kohe juurde - kas ka mingit r/v plekki oleks võimalik saada - varda jalaks, mis kinnituks kas klaasi või kapoti ja tiiva vahele. Paksus võiks olla mingi 1,5mm - peaks vist lippu kannatama küll?
Ühe tüki suurus nii 6 x 8cm. Kokku siis nii 1 ruutmeeter.
Mis sa arvad asjast?
Selle arvestusega, et teeks nt. 20 tk. Ühe lipuvarda pikkus on nii 45 cm, siis 9 meetrit, OK jämedalt 10 meetrit.
Ja ma arvan, et mingi 5mm võiks olla läbimõõt.
Küsin kohe juurde - kas ka mingit r/v plekki oleks võimalik saada - varda jalaks, mis kinnituks kas klaasi või kapoti ja tiiva vahele. Paksus võiks olla mingi 1,5mm - peaks vist lippu kannatama küll?
Ühe tüki suurus nii 6 x 8cm. Kokku siis nii 1 ruutmeeter.
Mis sa arvad asjast?
Rääkides sellest kapoti servale käivast kinnitusvariandist, siis oleks vast mõtekas selle klambri sisepind katta mingi kummiribaga või näit. mõni paksem teibiriba sinna kleepida, et ei kriimustaks auto värvi.ain wrote:...Küsin kohe juurde - kas ka mingit r/v plekki oleks võimalik saada - varda jalaks, mis kinnituks kas klaasi või kapoti ja tiiva vahele. Paksus võiks olla mingi 1,5mm - peaks vist lippu kannatama küll?
STS '02
Nii, tundub, et vardad hakkavad valmis saama. Eks ma siis teavitan kõiki liikmeid, kunas ja kuidas kätte saab. Ei hakanud tegema seda kapoti ja poritiiva vahele käivat varianti, kuna tegija arvas kõigile autodele mitte sobivat. Tulevad siis sellised akna vahele käivad versioonid. Lahtiste autode jaoks tuleb midagi välja mõelda, aga ehk saame hakkama.
-
- vaikne vend
On, kõik klubilased saavad varda minu käest kätte. Istuvad mul pagasnikus....
Edit: ja ülejäänud lähevad müüki, et aidata operatsiooni "klubi medaljon"
Edit: ja ülejäänud lähevad müüki, et aidata operatsiooni "klubi medaljon"
Last edited by ain on 29 Mar 2006, 20:36, edited 1 time in total.
- deville66
- huviline
- Skype Kasutaja: deville66
Aplodismendid
Igatahes, kaua tehtud kaunikene 8)ain wrote:On, kõik klubilased saavad varda minu käest kätte. Istuvad mul pagasnikus....
Pane palun mulle see originaal ka pagassi :twisted:
ex - 429 cid deville
SLS `97
SLS `97