29 Septrembri kruiis

Kõik, mis mujale ei sobi
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Mina olen isegi kohal vist.
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Kogu info Lõpukruiisi kohta SIIN

Lõpukruiis 2007
29. septembril korraldavad Tam Garage, American Beauty, Baltic Hot Rod Association ning Automoto foorumi liikmed tehnikaparaadi Lõpukruiis 2007.
Üritus saab alguse 29. septembril kell 13.00 Laagri Maksimarketi parklast, seejärel liigub terasratsudest koosnev kolonn (täpne marsruut vt kaardilt) läbi linna ning viimaks jõutakse Tallinna ajaloolisesse südamesse – Raekoja platsile. Raekoja ees on kõigil huvilistel võimalik ajavahemikus 14.00–16.00 kruiisist osavõtvate autodega tutvuda. Laupäeva pärastlõunasse sobivat õhkkonda loovad bändid Brides in Bloom (EST) ja The Override (FIN).
Kuna üritus on suunatud tervele perele ning eeskätt koolinoortele, on lisaks meeldivale ajaviitmisele olulisel kohal ka ettevõtmise kasvatuslik mõju. Üritusele on õla alla pannud nii politsei kui Maanteeamet, kes tutvustavad ohutu liiklemise põhitõdesid ning õpetavad liikluses teistega arvestama. Raekoja eest liigub kruiis edasi Tam Garage’sse. Vanas Hiiu viljalaos saab kaeda Tam Garage’ USA autode ühisgaraaži ja autorestaureerimise töökoda. Taas on võimalik nautida elavat muusikat, mille eest hoolitsevad seekord The Override (FIN) ja Chester (EST), vahepalaks näidatakse videoid Eesti Ameerika autode üritustest. Ning janustel ei pea see kord jalgu olemagi – kohapeal on võimalik osta nii süüa kui keelekastet. Pileti hind 50.- eek.

Ajakava:
12:00 - Kogunemine Laagri "Maksimarketi" parkla maapoolses osas
13:00 - Kruiisi start
14:00 - Saabumine Raekoja Platsile. Brides in Bloom, The Override
16:00 - Lahkumine Raekoja platsilt
17:00 - Saabumine Tam Garage'sse

Kruiisi marsruut:
Laagri "Maksimarket" - Pärnu mnt. - Vabaduse pst. - Männiku tee - Pärnu mnt. - Viru väljak - A. Laikmaa - Gonsiori - Estonia pst. - Vabaduse väljak - Harju tn. - Kullassepa - Raekoja Plats - Kullasepa - Harju tn. - Kaarli pst. - Luise - Endla - Sõpruse pst. - Ehitahajate tee - Turu Plats - Pärnu mnt. - Salve - Tam Garage
Kooskõlastus on olemas ka Liikluspolitseiga, kes tuleb meid abistama "Maksimarketi" parklast väljasõidul, et ei peaks seda "Peoleo" ringi tegema.
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

lugupeetavad kaasvõitlejad! mu meelest oleks äraütlemata soliidne, kui Cadillac-id koguneksid meeter enne maksimarketi parklat ja siis veereks ühisel jõul sinna letti, et saaks kruiisil kenasti rivis sahistada.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Mõistlik mõte - teeks siis sulle juba nii armsaks saanud Laagri Staroilis?
:eye
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

sobib. püüan miski uitfookuse peletaja ka selleks ajaks välja mõelda :devil
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

DevilDeville wrote:sobib. püüan miski uitfookuse peletaja ka selleks ajaks välja mõelda :devil
Selleks peaks sobima täiesti tavaline pumppüss,kui seda aknast natuke väljas hoida siis taganevad ka suuremad liikurid kui seda vookus on 8) .
jaamakorraldaja
aktivist

Post by jaamakorraldaja »

andestust, kui nüüd liialt info maiaks läksin,
kuid mette ei önnestu hetkel välja lugeda, mis kell see Statoili hommikukohvipaus on?
kas enne kl 13-t vai juba enne kl 12-t. vai hoopis kusagil vahepääl?
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
ain
ravi puudub

Post by ain »

ma ei näe suurt põhjust kaua varem koguneda. Teeks nii, et 12.30 koguneme Statoilis ja hiljemalt 12.45 liigume sealt Maksimarketi parklasse.
jaamakorraldaja
aktivist

Post by jaamakorraldaja »

täitsa kena kohe....
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
limu24
vaikne vend

kruiis

Post by limu24 »

noh kui hr ain mulle isiklikult meeldetuletuse saatis nagu kokku leppisime,on mul patta see maha magada.tulen 4 limuga...ehk saab pulli ja natc reklaami kah endale...
omar
ain
ravi puudub

Post by ain »

:o :o :o
vägev! :mrgreen:
tanel
huviline

Post by tanel »

Minul küll nii rõõmus päev ei olnud see 29.sas! Minu selle aasta cruiseide arv on 0! Pidin tööd tegema ja sõitsin nõmeda VW trantsporteriga Hotellide ja lennujaama vahet, sattusin siis ka Cruisile peale ja süda tõmbus kokku! Nagu näha oli teil väga lõbus!
Seville 97`
Post Reply