29 Septrembri kruiis
Mul on "aju" juba nädalapäevad siiapoole teel, loodan, et tollis tehakse kiiresti ja saab nädala lõpuks/järgmise alguseks kätte. Kruiis on siis reedel, 28 sept?
Isiklikult tahan kindlasti kohal olla...kauaks seda hooaega jäänud on veel, aastaläbi ma temaga ilmselt ei sõida (kui muidugi teise auto kasutamise osas kokkuleppele saan)
Isiklikult tahan kindlasti kohal olla...kauaks seda hooaega jäänud on veel, aastaläbi ma temaga ilmselt ei sõida (kui muidugi teise auto kasutamise osas kokkuleppele saan)
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:

Nüüdseks siis minu auto valmis cruisima.
Eile sain uue aju kätte, täna trotsides vihma vahetasin 10 minutiga aju ära.
Proovisõidu mõttes tankisin 200 eek eest kütust, ja suutsin selle linnas 45 minutiga maha sõita (TC off muidugi)
Tunne on taas hea.
Indrek
Eile sain uue aju kätte, täna trotsides vihma vahetasin 10 minutiga aju ära.
Proovisõidu mõttes tankisin 200 eek eest kütust, ja suutsin selle linnas 45 minutiga maha sõita (TC off muidugi)
Tunne on taas hea.
Indrek
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
Current:

pildistamine
ei tea kas fleetide pildile limuga kah mahub???oleks ju kah nagu asjaosaline..ja tabasalus elab kah yks vana kellel on roheline fleet limu...tegelt on 2 fleet limu veel kuid need on venelaste omad ja nad ei käi sarnnastel yritustel ja on yldiselt mõtetud mardid. 8)
ja kui võimalik ande ikka mulle kah teada sellest kruisist...alati ei joua foorumit lugeda tööd palju läheb meelest...
tänud
info@limu24.ee
omar
5050333
ja kui võimalik ande ikka mulle kah teada sellest kruisist...alati ei joua foorumit lugeda tööd palju läheb meelest...
tänud
info@limu24.ee
omar
5050333
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville