Seville ei pea vett.

Remont jms.
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Hmm,aga lae polster on kuiv mul,kus krdi kaudu ta sealt siis läheb.

PS: vaatasin mul on tihendiga klaas,mitte liimitud.Aga siiski peaks äkki silikooni panema sinna äärtesse.MÕTE
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

tihendi vahelt võib vett samuti läbi niriseda kui liimitu vahelt.
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Nii asi vist hakkab tasapisi lahenema.Tundub et kurjajuur on hoopis katuseluuk.Sealsed rennid olid eilse vihma järel vett täitsa täis (seestpoolt siis)ning sealt ta mööda luugi lahtikäimis kanalit lõpuks sinna istme alla jõuab.Luuk ju ometi sissepoole ei tohiks vett lasta,see tihend on ka suht väsinud.Kummaline hakkaski see tundub et miks on nii,et ükskord on üks pool märg ja teinekord teine pool,aga konks ongi selles,et sellelpoole kus auto kaldu on,sinna renni jookseb ja kõik.Tihend on aga täiesti kinni seal küljes ning aru ei saa kuidas ära käib.Peab mõtlema miskit välja sinna.
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Luugil on vihmavee ärasuunamise voolikud - ju sul need siis umbes.
Ma ei tea, kas sa neid näed, kui luuk lahti on. Kui näed, siis lase suruõhuga läbi.
Kui ei näe, siis aitab ilmselt ainult remondimanuaal oma joonistega.
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Nujah remondimanuaali pole.
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Tänud vanale heale ainile.Homme töö juures lasen välja ja uurin natsa.Rebaseonuga juba räägitud manuaali osas.

PS:Pagan ma ju kiskusin enda omal seljatoe ja värgid välja,aga selliseid voolikuid küll tähele ei pannud.Aga homme vaatan uuesti üle igaljuhul.Äkki piisabki nende läbi puhumisest.Kuigi katuseluugi tihend on ka jube näru ja sajab täiega ikka sisse.
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Nii,voolikud täitsa olemas,seal kus Aini pandud pildid näitavad.Üks pool kuhu viimati sisse sadas oli umbes,kuid vett tuli selt väike sorts peale lahti tegemist.Teine pool kuhu viimase vihmaga vett ei tulnud oli rohkem umbes,ning vett tuli oma klaasi jagu sealt,järelikult polnud ta nii täis veel saanud,et istme alla voolata.Eks vaatab nüüd edasi mis vihmad toovad.

Tänud kõigile abistajatele.
Gabriel
Post Reply