89Deville-mis roolivöimu öli?

Remont jms.
Post Reply
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

89Deville-mis roolivöimu öli?

Post by 90Deville »

Ühesönaga,mis öli seal roolivöimus tegelikult käima peaks?Oli siin mingi pool aastat tagasi vaja natu mootoris surkida ja selle käigus voolas veidi seda öli välja.Pärast kokku pannes panin sinna löhe näoga atfi juurde,ja algul oli nagu köik korras,a siis mingi aja jooksul hakkas nagu häält tegema.Nüüdseks olen vahetanud juba veepumba,öhupumba ja käinud üle ka köik muud rullid,aga süveneb kahtlus et see röve kohin tuleb just roolivöimu pumbast.Kohin on juba nii tugev et varsti ei jöua stereo enam järgi :mrgreen: ,tea kas peab hakkama mötlema suuremate kölarite peale?Anyway,Karoli käest küsisin kunagi ja ta ütles et nad on ka seal seda atfi peale valanud ja pole kunagi midagi juhtunud,pidi segunema küll.
On kellelgi kogemusi?

Tänud
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Caddy roolipumpa käib oma hüdraulika õli.
Power Steering Fluid (GM 1050017)
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=24102
Kindlasti vaheta ära. Ajutiselt võib vast ATF-i juurde kallata, kui häda käes aga ju ta siiski on mõeldud paksemale ja libedamale õlile kui ATF seda on.
Mul on kõik Caddyd selle õige õliga käinud ja pole kunagi ükski häält teinud ega katki läinud.
90Deville
krooniline mölapidamatus

Post by 90Deville »

Ok,ikka olen hädas-pood,mis meil siin on,müüb power steering fluide firmadelt Gunk,Stp ja vist midagi veel.Probleem on aga,et ükski neist ei kirjuta oma pakendil,millisele standardile see vastab,lihtsalt et meets Gm,ford ja Crysler standards ja köik.Tea kas sellest jutust piisab,Gunk muidu Usa firma ja puha...Kodulehelt ei saanud ka targemaks.
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

ma usun, et see sobib kenasti. Peaasi, et kõik välja vahetad - et vana sodi sees poleks.
90Deville
krooniline mölapidamatus

Post by 90Deville »

Kriban siia siis loo löpu ka-et ei jääks saladuseks.Sain öli vahetatud,midagi ei läinud paremaks,samas sitemaks ka mitte.Niiet diagnoos on ühene-see ei olnud roolivöimu pump mis häält teeb.Jätkan nuputamist,praeguseks on suurim kahtlusalune ikkagi see 2 kuud tagasi vahetatud veepump,kuna natu peale selle vahetust see korin seal algas.Tegemist on siis väga tugeva kuivaltjooksva laagri häälega,vaikselt läheb hullemaks ka kogu aeg.Eks siis kui laiali lendab saab aru mis see oli...

Oligi veepump,raibe.Tuleb välja et praaki tehakse ka mujal kui tiblade juures...
Post Reply