29 Septrembri kruiis
29 Septrembri kruiis
teadupärast siis 29 septembril toimub suuremat sorti hooaja lõpetamise kruiis.
Kuidas traditsiooniliselt selle foorumi kasutajad on kruiisidel osalenud? kas võetakse järjestikku või igaüks isekeskis?
Tuleb tõtt tunnistada, et Caddyga ega ka eelnevate USA autodega pole kruiisile jõudnud. Seekord raudpolt kohal, pikema õhtupooliku tarbeks ka elukaaslane nn "hädaabisohvriks" kaasa kaubeldud..
Indrek
Kuidas traditsiooniliselt selle foorumi kasutajad on kruiisidel osalenud? kas võetakse järjestikku või igaüks isekeskis?
Tuleb tõtt tunnistada, et Caddyga ega ka eelnevate USA autodega pole kruiisile jõudnud. Seekord raudpolt kohal, pikema õhtupooliku tarbeks ka elukaaslane nn "hädaabisohvriks" kaasa kaubeldud..
Indrek
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

olen tänulik ja jään ootele.kui voimalik panna mulle mailile akki sonum,sest alati ei joua seda foorumit lugeda,kuid tulla tahaks kindlasti.
ette tänades,
omar
info@limu24.ee
5050333
ette tänades,
omar
info@limu24.ee
5050333
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php? ... 39&page=10 on asjast veidi juttu, igatahes maha pole sa veel miskit maganud - 29.09.2007 alles tulemasSilver wrote:Nagu näha jäin kruisidega hiljaks!
Olen nüüd värske liituja ja lootsin endamisi,et jõuan ka veel selle aastanumbris välja!
Ega keegi tark ei tea asjast midagi?
Äkki on veel midagi tulemas? :oops:

Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!