Igavus tapab vol 4.

Kõik, mis mujale ei sobi
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: Igavus tapab vol 4.

Post by ain »

jep, meil ilmselt jääb südametunnistuse taha asi. Ja korraldaja tahab ju selga katta - tal bändid-diskorid-rendid maksta...kinnine ring, krt.
Idee on õilis aga me vist veel liiga lähedal vene ajale... :rantsc
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Tosi on. Mulle kaib eriliselt pinda AB kallal huiamine igal aastal. Kui selle yrituse mastaapsust, esinejaid, kohta, orgunni, kylalisi ja kogu muud asja vaadata, siis mis kurat toimub oieti? Jutt kaib umbes 30st eurost ja jube suremine kaib. Kui need vingatsid alati valja ilmuvad, siis ma ei moista mismoodi nad yldse autot jaksavad pidada. Pidu nigu tahaks, aga yle viie euro kolme paeva eest maksta on juba jube roovimine. Ma imestan, et Eesti korraldajad yldse viitsivad teha ja et mott pole paris maha lainud. Eriti tublid on need igasugused vaiksed yritused, kus tihtilugu pileetikut ei peagi ostma...rahvastki on vahel nii nutuselt vahe, et tekib endal tahtmine rohkem maksta, et natukenegi austust yles naidata, Anyways, pikk tee on astuda meil oma suhtumisega veel. See oli minu esimene valjamaine yritus, kui latid ja muu idaeuroopa valja jatta. ....samas, kui seda rootsi Big Meeti vms. selle nimi oligi, vaadata, siis pidin kyll perseli kukkuma kui nubreid nagin. Ma kyll ei tea, mis seal toimub, aga see on selgelt yle igasuguse moistuse. 2000.- oli vist esimese leveli pileti hind...selle kallal voiks juba natuke kiunuda, aga samas skandinaavias inimestel raha on ja pole probleem sinna ebareaalne kamp rahvast kohale ajada. Protsentuaalselt vaadates on timmis ja AB on ikka tunduvalt madalama piletihind versus palk suhtega. Just sattus nii, et suvi sai vabaks vøetud jarjekordselt ja kavatsen igat voimalikku Eesti yritust kylastada ja nende kassasid igal moel taita.
Peace!
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
ain
ravi puudub

Post by ain »

kas oled taevarestos ka ametis praegu?
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Mkmm..ytlesin veebruaris yles selle. Ei saanud aegu klappima..oleks ma ette teadnud, et trollid mul nii kaarima ajavad, et keskmise sorme neile nakku lykkan, oleksin laual olnud :) Nyyd kavatsen suve lihtsalt puhata ja mangida ;)
ain
ravi puudub

Post by ain »

mõistlik :hat
antoonio
ravi puudub
Skype Kasutaja: sniffest

Post by antoonio »

Koit, ega siis ainult Ab piletihind pole teemaks. Pane tähele, et kui keegi peaks viitsima ja sügisel lõpuballi korraldama hakata, mis senini tasuta teemad olnud siis läheb kiun lahti, et se ei toimu kellegi garaage ees kuna ju ilge sõit oleks vaja ju teha, et kohale jõuda. Seda, et Eesti suurune park ei evi mingeid mainimisväärt vahemaid.
Aga see südametunnistuse teema siis eestlasei selles rivis ei leidu või kui mõni üksiks :mrgreen:
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Hahaa...see on mul juba taitsa meelest lainud, et on olnud ka selliseid teemasid, et liiga pikalt peab soitma kuhugi. Jutt on maksimaalselt 300km ots...see on muidugi vaga optimistlik pikkus maad. Autoinimesed, aga oma rauaga soita ei meeldi!? :mrgreen:
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Powermiidi kohapealt, tahtmise korral saab seal ka ilma rahata hakkama. Ses möttes et pole vaja osta 2000seki eest pileteid laagrisse kus magada enivei ei saa, läbustada ja kruisida saab linnavahel tasuta.
Ma kunagi nii 7a vms järjest seal käinud, piletit ei ostnud kordagi :), seda küll pigem kuna tuttaval oli müügiplats seal alal.

Eesti vingumise kohta ütleks, et kui sobi siis ole vait ja ära tule. Üldse nagu ebaloogiline et omades autot mille suurim kulu igapäevaselt ongi kütus, siis tundub nagu ostetakse hambad ristis 10 liitrit ja virisetakse kui sellega ei mängi välja kuhugi söitmist.
Palju on nagu sellist rahvast kelle jaoks usa auto omamine on ülim asi mis inimesega juhtuda saab ja selle eest peaksid köik kulpi lööma
kkk
Rein
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: reinbiker

Post by Rein »

Aga minu pärast olgu moosekandid olemata, tekitavad mõttetut taustamüra!
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

Lossihoovis on piisavalt neid ajaaknaid, kus pole moosekantidest poolt putsikarvagi võimalik tuvastada.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
antoonio
ravi puudub

Post by antoonio »

pisut volgatuuningut
http://ekabu.ru/auto/86649-volga-oteche ... l-kar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
antoonio
ravi puudub

Post by antoonio »

Kingdom of Pedestan
http://sport.postimees.ee/2841129/piltu ... e#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
antoonio
ravi puudub

Post by antoonio »

Viskas lambist sellise asja pähe, (muidugi viimaste päevade palagani raames nimega Tursanägu): Eestlane on väike, õel ja tige inimesesarnane toode.
Maur
aktivist
Skype Kasutaja: Mr.Maur

Post by Maur »

ei oskagi kohe miskit kosta, ju siis oli palav
https://www.facebook.com/photo.php?v=267698796760696" onclick="window.open(this.href);return false;
Costello
vaikne vend

Post by Costello »

Äkkpidurdusel ja kiirendusel saab nalja. :mrgreen:
Samas, kui huvi on, siis miks mitte. Ise küll sellist asja ei teeks aga ära ka ei ütleks sellisega mööda rannapromenaadi kruiisida õlle näpus. :)

Üks vähe veidram pill veel, millel on ka mullivann lisavarustuses olemas.
Image
Post Reply