Võib öelda et nüüd praktiliselt valmis.
Kõik toimib nii nagu vaja ja tulemusega rahul. Pidev laadimine kui süüde sees ja välja keerates lükkab pildi välja.
Ühendamise tegin nii lihtsaks kui võimalik. Kätte saamiseks võtad ülemise raami ära ja tõmbad tahvli välja.
Mis kõige tähtsam ei tundu ka nii väga võõrkehana.
Ma plaanisin oma Toyotale pop-up navi kaane sisse kah tahvli panna. Kuna 7" täpselt ei mahtunud siis sai hiinast tellitud 6.5", mille aga meite postiservis CE märgistuse puudumise pärast kinni pidas ja tagasi Hiinasse saatis.
Pärast seda läks tuhin üle ja lõin käega.
Muideks, Android 4.0 2DIN headunitid on ka eestis täitsa käsimüügis olemas ja hind polegi väga palju kallim kui ise Hiinast tellida (Hiinast u 375, meil u 440).
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Mina tahtsin et ta oleks mul nö. universaalne. sõidan siis panen sisse ja lähen võtan kaasa. need krdi akna külge käivad jalad on väga koledad. Juba väikese navi jalg on ebard.Õnneks pole enam vaja navi kasutada
Nüüd oleks vaja veel leida telefonile ka rohtu et sissetulevad kõned tabletist vastu saaks võtta.
Pildil olev lahendus on küll hea
Eile avastasin et keegi on kodukanti ühe valge Deville toonud. Paistis päris kobe. Loodan et omanik ka siinse foorumi üles leiab ja mõnesõna autost räägib.
Kuna velg suur ja sillapilgad kõik kodarate vahelt näha kiskusin pidurid lahti ja määrisin uuesti ära. Rooste nühkisin ka maha ja tõmbasin värvi peale.
On ikka uskumatu masin küll. Minu käsutuses olnud juba kaks aastat ja ainukesed asjad mis ostnud olen on piduriklotsid ning õli. Tuttava BMW sai sel aastal 1k eurtsiku eest uusi varuosi ja kütet võtab ka rohkem :D beat that B M and W. Vigu mis autol juba ostes küljes olid olen parandanud praktiliselt eurtsikut kulutamata.
Olen ikka väga rahul oma bensuröövliga