Kliima-automaatik Cadillac Sedan De Ville 88a
Kliima-automaatik Cadillac Sedan De Ville 88a
Tere kõigile Cadillac-i fännidele!Olen alles päris uus kasutaja aga ikkagi mure:nimelt sellel isendil töötab kliima 10-15 min ja siis lülitab ennast välja,aku klemm lahti=RESET,ning jälle kordub kõik uuesti.Käisin Tallinnas kliima-mehe juures,pani uue gaasi(MP49) sisse,siis töötas vähe kauem,kuid ikkagi viskas jälle kliima välja.Ka Tartus DIA-s olen käinud,kuid siiamaani,pole abi saanud.Äkki mõni oskab juhatada,kust abi saaks!?Täiendan vähe:näitab vea koodi E52(ECM Memory Reset Indicator)=nagu aju nullimise indicator ??? või kuidas?
Kliima automaatik Cadillac Sedan De Ville
Tänan ain .Mul tõesti lülitab terve kliima välja (näitab ainult Econ-it),ning Information Centre -lahtris hakkab põlema kiri :AIR CONT SERVICE
aga siis asi lihtne - viga on kas kondi pumbas, mõnes tema anduris või kliima juhtplokis (pardatshoki taga asuv plokk).
Tavaliselt, kui kont jamab, siis viskab jah sellise kirja aga jätab soojenduse ja ventilaatori ikka tööle - sellepärast arvangi, et tegu vast kliima plokiga.
Soojalt soovitaks Ylli Tallinnas, Õnne tänavalt (oli vist seal). Tema on selline mees, kes viitsib asja olemusse ka süüvida. Muidugi arvesta pika ooteajaga, sest praegu tal arvatavasti käed-jalad tööd täis....
Tavaliselt, kui kont jamab, siis viskab jah sellise kirja aga jätab soojenduse ja ventilaatori ikka tööle - sellepärast arvangi, et tegu vast kliima plokiga.
Soojalt soovitaks Ylli Tallinnas, Õnne tänavalt (oli vist seal). Tema on selline mees, kes viitsib asja olemusse ka süüvida. Muidugi arvesta pika ooteajaga, sest praegu tal arvatavasti käed-jalad tööd täis....
KliimaCadillac Sedan De Ville 88a
Tänud vastuse eest.Enne selle portaali külastajaks hakkamist käisin juba Teie poolt soovitatud Üllari juures Tallinnas Õnne tn.12 ära,väga asjalik mees oma alal!!!Tema tegi kindlaks(imes välja ja kaalus ära)sees oleva gaasi koguse,mis oli 650gr.(norm. 1,1kg)Eelmine 2006a lisati Tartu Dias gaasiR12 asendajat ISCEON49,millest oligi järele jäänud see 650gr.Kuna Üllaril seda gaasi ei olnud siis,täitis ta kogu süsteemi gaasiga MP39(mille kohta DIA spets arvas et see gaas rikub kummivoolikuid mis on ju ka süsteemis sees)Võta nüüd kinni kellel õigus!?Aga ikkagi elektrilist viga(mis anduris või mis kondi plokis)Üllaril puudusid vastavad diagn.seadmed või mida iganes.Ma ise arvan et oleks vajalik teha vastav diagnostika,mis peaks selgitama,kus mis vigane on!!!Konsulteerisin ka Viking Motors-iga,nendel selline tarkvara muidugi olemas ja ka tunni hind oli vist 650 EEK-i.Kui kuskilt abi ei saa siis peab raha-kotiga nõu pidama,ning otsustama,aga loodan et on äkki ka teine-odavam lahendus???Uurime veel.
Tead, teine kord on kasulikum see suurem raha ära maksta ja kiirelt abi saada. Kui nad seal Vikingis selle mudeli hingeelu muidugi tunnevad.
Kui tegu on kliima juhtplokiga, siis see võib sul suht kalliks minna - minu ühel eelmisel 90 Eldoradol oli selle hind siin "partsudes" ca 4500.-
Mikidemaalt saab muidugi soodsamalt....kui selles viga ikka on.
Kahjuks on tegu suht raskesti ligi pääsetava karbiga, mida on suht kehv ka kellegilt teiselt prooviks laenata.
Kasutaja Imre007 peaks omama sama plokki (tal 87 aasta Caddy) aga kindel ma selles muidugi pole.
Kui tegu on kliima juhtplokiga, siis see võib sul suht kalliks minna - minu ühel eelmisel 90 Eldoradol oli selle hind siin "partsudes" ca 4500.-
Mikidemaalt saab muidugi soodsamalt....kui selles viga ikka on.
Kahjuks on tegu suht raskesti ligi pääsetava karbiga, mida on suht kehv ka kellegilt teiselt prooviks laenata.
Kasutaja Imre007 peaks omama sama plokki (tal 87 aasta Caddy) aga kindel ma selles muidugi pole.
kliimaautomaatik Cadillac Sedan De ville 88a
Tere,nüüd kui kondi välja viskab siis on veakoodid:F46=Low A/CRefrigerant Condition Warning(1/2 charge )ja F47=Very Low A/C Refrigerat Condition Warning (1/4 charge),need mõlemad tähendavad vist kokku et kondi-gaas on pea täielikult otsas? ja lõpus näitab veel mingit L.L ja number 7-t
Last edited by valter2 on 06 Aug 2007, 22:55, edited 1 time in total.
kliima Cadillac Sedan De Ville 88
Tänan Ain!See n.n.sosssepp oli see sama Õnne tn 12 Üllar kes selle gaasi sisse pani,aga lekkest niipalju et selle tegi ta kindlaks küll,ütles et see leke on väga väike(kompr. võlli vahelt lekib),äkki nüüd on läinud leke suuremaks???,siis peab Üllari juurde uuesti minema.
gaas,millega kontrollitakse leket on midagi muud kui see R12 aseaine ja see lekketestis peab vähemalt 10min rõhku hoidma.
õigem oleks kohe freooniga kontrollida aga karta on et seda klient ei taha kinni maksta
nul ka lekib aga 3kuud pidas vastu,usun,et talvel pole seda süsteemi vaja!
õigem oleks kohe freooniga kontrollida aga karta on et seda klient ei taha kinni maksta

nul ka lekib aga 3kuud pidas vastu,usun,et talvel pole seda süsteemi vaja!
ex-cadillac fleetwood
Vw Sharan 1.9td 97
http://www.defa.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http.://www.hella.ee
Vw Sharan 1.9td 97
http://www.defa.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http.://www.hella.ee