Porimatte saab...

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
vkx
huviline

Porimatte saab...

Post by vkx »

Ehk siis kui keegi sooviks oma Sevillele porimatte osta, siis Ravorist(Veerenni 54 oli vist) peaks neid leidma. Sain oma STS'ile täna sealt porimatid. Tegu korralike rootsi mattidega: Plastomer. Haakuvad ilusti põrandavaiba külge ning ei libise ega sõida ringi ja üldiselt on igati asjalikud. Kuna kataloogis loomulikult konkreetselt Cadillacile matte ei leidunud, siis lepiti hulgimüüjaga kokku, et toimetab kokkulepitud päevaks suurema koguse erinevaid matte poodi, millede hulgast valisin enda autole sobivad. Ravori müüjal, Jürkal, peaks nüüd Sevillele sobivate mattide numbrid kirjas olema, seega järgmistel huvilistel lihtsam. Ma arvan, et sealt võib ka teistele mudelitele matte julgelt küsida kui vaja, saab ehk abi ikka. Ahjaa, mattide eest maksin 100.-/tk. Soovitan.
STS '02
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Kas seal neid riidest matte ka pakutakse - nagu originaalid on, pealt riie, alt kumm?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
vkx
huviline

Post by vkx »

Kuna ma enda autole otsisin talveks just kummist matte, nn. vanne kõrgete servadega, siis ma täpselt ei mäleta ja võin eksida aga vist rippus seal ravoris ka riidest matte.
STS '02
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

selge, lähen luuran!
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Post Reply