Err, kui see ürituste tabel siin on, siis kuidas kodanikud ise oma tegevusi plaanivad sel aastal? Huvi mõttes võiks ju kirja panna,kes kuhu plaanib end kohale vedada.
Eks ma teen algust.
100% ei saa milleski kindel olla aga selliseid üritusi prooviks 99,9% tõenäosusega oma kohalolekuga risustada:
04.05 Tallinnna avaüritus
18.05.13 Elu nigu meerikas (hetkel 80% tõenäosus)
14.06-16.06 Old Iron (eraldan selleks puhuks 1 päeva, ju see 15.06 ole).
12.-14.07 ABCS (ehk õnnestub seekord end juba reedel kohale lohistada)
09-10.08.13 American Sprit (pigem kõlbab vist 08.08-11.08.13).
nu ja kui midagi muud ei juhtu enam siis teadamata koht teadmata ajal kui sügisel kriips alla tõmmatakse.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
Pärnu yritus on esimene, kuhu ma kohe peale naasmist lähen. Kes meist sinna liiguvad? Ma möistagi söidan 10-15 km vahega enesestmöistetavalt ylejäänudest, aga nii seltskonna möttes. AB on ka 101% kindel. Ylejäänu selgub jooksvalt, sest pean suve jooksul taevas syya tegema vahepeal. Värdjas Fordiomanik :D
Mul oli tugev plaan seda üritust väisata, seetõttu ei käinud isegi Lätis aga läks nagu ikka - samal ajal on vana hea sõbra sünnipäev millelt puudumine karistataks ilmselt mahalaskmisega
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Hullult tahaks minna just seepärast, et kruiis ka läbi Tartu vanallinna sel korral. Aga nagu kiuste pean laupäeval olema 15.00-ni tööl ja no ma ei tea, kas siis on enam mõtet siit üksi vurtama hakata
Kuna täna tuuakse igakuise kruiisi lõpp-punkt praktiliselt koju kätte ja imekombel isegi õhtu kuidagi vabaks jäänud, peaks ka Elduriga end rivvi sättima.