sa võid proovida veel sellist asja tiksu vastu et enne õlivahetust paned sisse topsi õlivahetuseelset pesuainet (mina olen kasutanud STP oma aga eks neid on teisigi), siis piinliku täpsusega lased töötada, ainel mõjuda ja siis õlivahetus.
Muidu soovitaks ju spetsiaalset pesuõli (Gulf vist tootis ja ilmselt mõni teinegi) aga pole kunagi ise katsetanud ja kardan soovitada.
Ainete mõte siis et peseb löga ja tati mootorist välja ja ehk saab ka tiksuva tõukuri puhtamaks.
Tõukur võib minu arusaamise järgi tiksuda kui ta mingis kokkusurutud asendis kinni jääb (sodi tööpindade vahel) või muidugi ka siis kui vedru sees väsinud või suisa katki.
oma 429 motot remontidess näiteks olid paar tõukurit juba uuest peast kinni, (st vilets treimistöö?) ei aidanudki muu kui uued tellida. Kui vahetuseks läheb, siis mikimaa suurte mootorite ehitajad teavitasid et olenemata tõukuri nimest on enamus standardjubinaid tehtud Eatoni poolt, pakitud lihtsalt eri brandide karpidesse. Olgu see siis Melling, Wolverine vai lausa Sealed Power
Ja 429, 472 ning 500 motodel on samad tõukurid (kui standardnukast ja -tõukuritest jutt). paljudel Buickudel ka...

„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).