Tere.
On soov soetada endale uuesti cadillac peale mitut aastat.Silma on jäänud siuke isend http://www.brcauto.eu/autoweb/car.brc?id=639823" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; oskab keegi öelda ,et kas on mingid kindlad asjad millele tasub tähelepanu pöörata.
STS ostuabi 2006a
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Re: STS ostuabi 2006a
Kuna asi ei paikne eestimaa pinnal, siis pädevasse teenindusse kontrolli tirida ilmselt ei kannata. Aga ei seal miskeid imeasju ole, veermikus kolinaid kuulata, veakoode vaadata, kõik elektripudinad üle näppida - nagu ikka kaasaegse auto ostmise puhul.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
vidinaid tasub kindlasti kontrollida - enda kunagisel masinal, sai vahetatud uksesisesed andurid. Maru naljakas on tagant ukse kaudu käija tuppa
Aga üldiselt on STS väga mugav masin. Konkreetsel isendil tunduvad olema kõik viled mis olla saavad- puudub veel 4vedu. See oleks minu valik:)

Tikutakusse ilmus just üks väga ilusa värvitooniga STS müüki.
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

jah hea ligidal asju kontrollida - ning värv on tõesti mõnus ja hele sisu on väga minu maitse.
Nägin seda jah aga millegi pärast on V8 südame lähedane.Et kui juba on usakas siis las olla suure mootoriga juba. 

mjah ja V8-le ma tegelikult lisaks selle 4wd selle isendi juurde ka - praeguste ilmadega sobik väga hästi. mitte, et tagaveoga sõita ei saaks aga oleks kergem liigelda ja julgem. Praeguste ilmadega tagavedu ja v8 tallamine kitsal tänaval on ohtlik tegevus - saba kipub riivama kõike ja kõiki.