Tervist,
Selline probleem siis, et vaja oleks nüüd autol tiivast ja uksest paar korraliku mõlki kaotada ja värv taastada. Mõlkitega ma ta ostsin, aga nüüd aeg seal maal, et korda teha. Probleeme tekitab nimelt üks asi, mu auto värv on pärla punane ja olen igasuguseid jutte kuulnud, et sellist tooni kokkusobitada on väga keeruline. auto täieliku ülevärvimist ei kavatse ette võtta, küll aga sooviks teada, kas ehk keegi omab kogemusi mõne hea maalriga?
Lisaks peaks need asjad veel nii olema, et kui ka originaal värvi koodi tead, siis ei ole päris nii et lähed poodi ja lased täpselt sama asja kokku segada, jääb siiski erinevus sellest väsvist mis sama koodiga meerikas müügil on.
Värvaltransist võtsin juba hinnapäringu, aga nende pakutav hind kahe mõlgi eemaldamise ja ukse ja tiiva värvmise eest on minu jaoks veits liig, sellepärast ma nende teenust kasutada ja kavatse.
Tänud ette,
Lauri
STSi värvimisel nõu vaja
STSi värvimisel nõu vaja
Loud pipes save lives!
99a STS
99a STS
Ja värvaltrans teeb asja mis,on ka korralik,mingi odav koht nagu näiteks http://www.automaaler.ee no ma ei tea,ei kannata kriitikat.
Kapsu:
Usun täitsa et värvaltrans teeb korraliku tööd, samas on 11k nagu veits liiast ukse ja tiiva mõlgi eemaldamise eest ja üle värvmise eest. Ei kavatse STSist kunagi näituse autot teha, tegemist on dailydriveriga, soov on vaid, et auto oleks sile ja värvi vahe ei karjuks silma.
Kui ma enne ostmist autoga Edeku juures käisin, siis ütles ka Edek, et sellise punase värvi kokkuajamine on suhteliselt võimatu ülesanne ja kui täiesti korraliku asja tahad, siis kogu auto uue värvi alla.
Arvestades nüüd mis sellise auto turuhind on, millega mina ta ostsin jne, siis ei hakka ma 11k küll maksma kahe detaili värvimise eest.
Usun täitsa et värvaltrans teeb korraliku tööd, samas on 11k nagu veits liiast ukse ja tiiva mõlgi eemaldamise eest ja üle värvmise eest. Ei kavatse STSist kunagi näituse autot teha, tegemist on dailydriveriga, soov on vaid, et auto oleks sile ja värvi vahe ei karjuks silma.
Kui ma enne ostmist autoga Edeku juures käisin, siis ütles ka Edek, et sellise punase värvi kokkuajamine on suhteliselt võimatu ülesanne ja kui täiesti korraliku asja tahad, siis kogu auto uue värvi alla.
Arvestades nüüd mis sellise auto turuhind on, millega mina ta ostsin jne, siis ei hakka ma 11k küll maksma kahe detaili värvimise eest.
Loud pipes save lives!
99a STS
99a STS
11k on töesti pisut räme hind sellise töö eest. värvi toon segatakse sulle ka ilusti kokku, vahet pole, kas punane vöi sinine. ja kui auto kuskile töösse viid, siis on too tooni probleem juba töötegija mure....... kui ei leia head tooni, siis hajutavad körval oleva pleki peale ära. automaaler kohta olen isegi kuulnud, et "nii ja naa" asi selles et neil paar öpipoissi seal. ju siis kapsu(tuttava) auto tegi öpipoiss
kui vahuriga jutule saad, et ta ise teeb töö, siis julgen väita, et löpp tulemusega probleeme pole.

Proovi sellist meest!
Henry Kodusaar - ma ei tea kumb neist numbritest õige on 5021553 või 5021533. Olen oma silmaga tema tehtud imesid näinud. Kavatsen ka teda poleerimise asjus peatselt külastada!
Seville 97`