vanasti jaksas rohkem osta Ja süldilaadseks ta läks, nagu pidigi.
Lihtne tootja loogika - turg sisse söödetud, nüüd saab kasumit võtma (loe: sitta tootma) hakata.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
kangus. 40 päriskraadi hakkab venima, väiksema kangusega läheb jäässe. (ega ma ise ka algaja aga targad raamatud räägivad nii - ja raamatuid, neid ikka loetud saab)
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Iga viin läheb mingi hetk jäässe
Üldiselt keskmises sügavkülmikus (~ -20c) ei tohiks normaalne viin ära küll külmuda. Heal juhul klimpi läheb. Viimati kui sai pandud huvi pärast otse kuiva jää kasti (jää temp -79) kaks viina, üks viru valge ja teine miski venemaa toodang, siis 6tunniga külmus viru valge täiesti läbi ja vene oma jäi veel kenasti siirupiks. Aga eks see kvaliteet võib täiesti seinast seina olla nii kodumaiste kui piiritaguste toodetega.
Viimase aasta totaalne leid minu jaoks viskide maailmast, Balvenie 12 YO Single Malt DoubleWood
Lisaks kõigele heale ja ilusale, Rimis nt liitrine 80+ raha, siis aeg ajalt saab seda minu kaudu üle poole odavamalt + igast muid asju, nagu konjak ja jägermeister alati soodsalt.
kaubandusse on laekunud toode nimega Jim Beam Hot Punch, mis siis sii 15 voldine bourboni jook apelsini-ploomi lisamaitsetega varustatud. Jahedal ajal peris hea asi seda siis kuumalt (Devildeville jätab selle vist vahele :D ) tarvitada.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!