See on nii geniaalselt lihtne lahendus, et kavatsen endal küll ära installida. Muidugi paneks sinna lüliti vahele, et talvel lumega vms erijuhtudel saaks vajadusel välja lükata kergelt
Soojast peast hakkab õlituli põlema tühikäigul,
õlipumbaga ilmselt probleem ikka, pole endal vahendeid surve mõõtmiseks,
kui tekib võimalus siis käin AB-s ära niikaua pargib majaees.
Niipalju võin kommenteerida selle põhjal, mida meerika foorumitest lugenud olen, et soovitati panna 4,9 liitrise pump. Pidi küll suts midagi ümber tegema aga lõpptulemus pidi pikemas perspektiivis ära tasuma. Ise ei hakanud mul lihtsalt käsi peale sellele...
Noh, ei saa sind süüdistada just liigapalju tegemises selle nö remondiga-polnud vöimalust survet mööta, polnud vöimalust karteri pöhja alt vötta....vöimalus oli, nagu lugeda vöib, vaid öli vahetada ja korras auto pähe maha katsuda müüa.
Krt kui ölituli pöleb tühikäigul, siis ei hakata istet remontima ega keerata pöördeid peale, vaid möödetakse surve ära, vöimalus my ass.
Mu iskliku arvamuse kohaselt on see auto täpselt sama vigane edasi nagu sa ta imre käest ka said.
Tuleks ikka järgi vaadata, ajasime ühel jeebikul ka tõukuri klõpsu taga, Järsult antud tuuri maha vajumisel käis lagin läbi, alati ka ei teinud seda. Oligi saale viga