Eh mul ta 5 päeva nädalas ja 160 km päevas sõidus, aga kui ma Escalade või LandRover Discoveriga sõidan, siis pole küll suurt problat, et aken mustaks läheb. Mõni veokas vahest situb ilusa vaate täis, aga see on ka kõik. DeVillel kõik autod panevad, nagu kajakad klaasi täis :D Escaladel ka 10 litra vist kulub aasat toda pläga, 5 suvist ja 5 talvist
Aiaiai, esimene kord pimedas tsekates tundus radikast olema jahutusveelik täitsa kena ja ääreni täis - kuulutasin asja ammendatuks ning lolli peaga ei taibanud kohe ka paisupaaki vaadata. Õnneks pole asja veel liiklema saanud - ainult mõningad käivitused maja ees, sest täna valges kapote all ringi tuuseldades avastasin, et paisupaak oli täiesti kuiv ning seintel miskine paks pruun möga. Vaatasin ka radikakorgi alla ning seda möga oli ka sealt näha - ei tuvastanud enam mis vedelikuke seal radikas oli sest tundus asi olema paksuselt nagu vesi aga värvilt mingi pruuni-tumepunase hübriid. Ma imestan, et selle -20 külmaga pole veel suuremat loiku auto all
Ma arvan et mittemidagi pole viga, see läga tekibki kui kasutada punast jahutusvedelikku.
Küsi imrelt, kas oli punane ja vala samasugust peale.
See alguses jah jätab sellise mulje peale vaadates et tuleb viinajärgi minna.....
jälle targem aga kuhugi vedelik ju kaob kui paisur tühi. Minu ´90 Eldol oli näiteks termostaadi korpuse tihend vigane ja sealt imbus ja auras ära.
Enne muidugi olin kõikvõimalikud lõdvikud uuesti klammerdanud ja sada muud imet teinud
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Vot ma ei tea asi tegelikult ju seisnud ka pikalt. Mu elduril oli ka pikka aega paisupaak tühjavõitu kuni vaatasin, et kuramus peaks vist juurde valama.
Noh okei, PÄRIS kõrbekuiv seal paisupaagis Fleetil ei olnud, mingi tilgake põhjas. Õnneks on punast vedelikku olemas just in case.
Jahutusvedelik on ikka roheline sees ja lisaks need tabletid.See mögin,mis on seal korgi all ja paisupaagis ongi selle tableti jäänused-lõhn ja maitse on sama aga miks nad reakeerisid seda ei tea.Kaant lihvida pole kindlasti vaja,kuna moto pole kuuma saanud.
Kui just seistes päkapikud külas käisid
ärme hakka seda teemat jälle heietama - see on mingis Imre vanas teemas juba läbi nämmutatud.
Siis korralik jahutussärgi pesu ja uus endale enim silmailu pakkuv tosoolikas sisse.
Ja tablette pannakse alumisse lõdvikusse purustatult, mitte paisupaaki.
Ma panin suvel enda Eldurile kah punase sisse, pole veel teist nägu teinud - kuigi manualis ning ka kapote all oleval klepsul näidatud rohelist. Tabletti võib ise vahest süüa
Muidugi muidugi, nali naljaks. Naljakas on ka see, et mida rohkem tahaks hakata auto kallal tegutsema seda hullemaks lubab ilm minna... Miks ei võind see jama detsembris alla tulla??
hää tableti võib ju ikka põske pista. Kui ei meeldi, pista lutsukomm igemesse :
Siit küsimus ka - http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=1&t=1832" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;