Abi tarvis
Abi tarvis
kes või mis teab õelda kus saaksin oma autole diagnosti teha... või keegi 4.1 deville omanik laseks minu auto aju oma autole külge pookida, kahtlus selline et aju õhtal või tps... toores taga ja ei tööta.... puterdab jne ... märgid õiged süüde stroboga ka õigeks aetud jne... mõistus otsas nüüd..
igasugune abi teretulnud..
igasugune abi teretulnud..
Cadillac Deville 1982 Sinine
Re: Abi tarvis
veakoodid saad ju ise välja võtta:
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=13&t=159" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=13&t=159" onclick="window.open(this.href);return false;
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Kütusega tegeleb Map-sensor, asub kabiinis körvalistuja jalge juures, voolik läheb tbi tagant sinna. Ja temperatuuriandur, samas see peaks lahtise pistikuga miski kuldse keskmise leidma.
Ega jagajaga miskit ette ei vöetud remondi käigus?
Laenata pole sul seda aju ilmselt kelleltki, kui just too isand kes siin kuskil cadillacide teemas sidurit vahetas sulle appi ei tule.
Ega jagajaga miskit ette ei vöetud remondi käigus?
Laenata pole sul seda aju ilmselt kelleltki, kui just too isand kes siin kuskil cadillacide teemas sidurit vahetas sulle appi ei tule.
kkk
asi selles et aju ei anna tps veakoodi, miks ise kahtlustan selle läbi olekut on see et tõõtava mootoriga kui ühendan pistiku lahti tpsil siis ei muutu midagi tõõtab sedasi kas ta on järgi või mitte... ühtemoodi...
tps regullib ka tühikäigu mootorit viimane on mul siis uus ostetud... ja aju annab selle veakoodi mulle...
kuskohast saab info kütuse arvesti... see ei funksi ka mul peale moto remonti... kas mõni pistik nähtamatus kohas lahti või on see vaakumiga juhitud kuidagi ?
tpsi saan mikimaalt 40(koos transaga) euroga tellitud eestis hea hind õeldi uspartsist 98...
aju seal kandis uus 60+ transa... aalaa transa vast 40... ei pea vajalikuks ja otstarvekaks ehkupeale veel tellida seda... kui ei saa katsetada ju siis tuleb tellida ehkupeale...
kuna kevadel sai ajus üks lõpu trans läbi kärsatatud siis kahtlustan et sai ka softile viga tehtud ja selleks keberniit käibki...
tänud
tps regullib ka tühikäigu mootorit viimane on mul siis uus ostetud... ja aju annab selle veakoodi mulle...
kuskohast saab info kütuse arvesti... see ei funksi ka mul peale moto remonti... kas mõni pistik nähtamatus kohas lahti või on see vaakumiga juhitud kuidagi ?
tpsi saan mikimaalt 40(koos transaga) euroga tellitud eestis hea hind õeldi uspartsist 98...
aju seal kandis uus 60+ transa... aalaa transa vast 40... ei pea vajalikuks ja otstarvekaks ehkupeale veel tellida seda... kui ei saa katsetada ju siis tuleb tellida ehkupeale...
kuna kevadel sai ajus üks lõpu trans läbi kärsatatud siis kahtlustan et sai ka softile viga tehtud ja selleks keberniit käibki...
tänud
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Pole neid autosid eelpoolmainutust rohkem siin sellise mootoriga, vöid ise möistatada, miks
.
Seega laenamisteema suht keeruline jah.
See nn kütusearvesti peab siis kah mootoriajuga seotud olema ilmselt, ma kahtlustan.

Seega laenamisteema suht keeruline jah.
See nn kütusearvesti peab siis kah mootoriajuga seotud olema ilmselt, ma kahtlustan.
kkk
no peaks vast ikka andma kui TPS vigane on - 21 ja 22 kood.
Ja siis, kui viitsid minu antud lingi lõpuni lugeda, näed ka kuidas TPS´i asendit näha - kui ta pees, siis ilmselt ka see ei muutu reaalajas?
Ja siis, kui viitsid minu antud lingi lõpuni lugeda, näed ka kuidas TPS´i asendit näha - kui ta pees, siis ilmselt ka see ei muutu reaalajas?
vb et tõesti jah... lõhnab siiski vist ka aju tellimise peale...
kas sellisele autole kusagil diagnostikat ka on võimalik teha ? armaturi all keskel miski pistikulaadne asi on... kas see ka diagnostika asi on ei tea...
ja tpsi veakoodi ei anna... autopoolne diagnostika...
kas sellisele autole kusagil diagnostikat ka on võimalik teha ? armaturi all keskel miski pistikulaadne asi on... kas see ka diagnostika asi on ei tea...
ja tpsi veakoodi ei anna... autopoolne diagnostika...
ok eks pean lähipäevil taas sukelduma kapoti alla... reaalselt on ju kuidagi võimalik ka mõõta tpsi ? testriga ? aga kust tõeseid väärtusi võrdluseks saada ? :D ?
TPS kontroll -
Engine Data Display Procedure
Code "70" must be displayed on the ECC panel before engine data can begin. To display engine data slide the cruise control instrument panel switch from the ON position to the OFF position (1982 model year cars push "RESET" button the on the MPG display) the display code will advance from "70" to "90". To display the next parameter depress the "INSTANT/AVERAGE" button on the MPG panel. When the last parameter/data is reach the display will change to "95."
Engine Data Display
Parameter No. Parameter Value Units
01 TPS (Throttle Angle) XX Degrees
02 MAP (Manifold Air Pressure) XX kPa (KiloPascals)
03 BARO (Barometric Air Pressure) XX kPa (KiloPascals)
04 Coolant Temperature XX 0=-40C 99=150C (Degrees Celsius)
05 MAT (Manifold Air Temperature XX 0=-40C 99=150C (Degrees Celsius)
06 Injector Pulse Width X.X MSec (Milliseconds)
07 O2 Sensor .XX Volts
08 Spark Advance XX Degrees
09 Ignition Cycles XX Key Cycles
10 Open/Closed-Loop Indicator X 0=Open Loop 1=Closed Loop (HT4100 battery voltage)
11 Battery Voltage X.X Volts - Will Not Display 10's Digit (HT4100 engine RPMs)
12 Vehicle Speed (HT4100)
13 Prom ID (HT4100)
Engine Data Display Procedure
Code "70" must be displayed on the ECC panel before engine data can begin. To display engine data slide the cruise control instrument panel switch from the ON position to the OFF position (1982 model year cars push "RESET" button the on the MPG display) the display code will advance from "70" to "90". To display the next parameter depress the "INSTANT/AVERAGE" button on the MPG panel. When the last parameter/data is reach the display will change to "95."
Engine Data Display
Parameter No. Parameter Value Units
01 TPS (Throttle Angle) XX Degrees
02 MAP (Manifold Air Pressure) XX kPa (KiloPascals)
03 BARO (Barometric Air Pressure) XX kPa (KiloPascals)
04 Coolant Temperature XX 0=-40C 99=150C (Degrees Celsius)
05 MAT (Manifold Air Temperature XX 0=-40C 99=150C (Degrees Celsius)
06 Injector Pulse Width X.X MSec (Milliseconds)
07 O2 Sensor .XX Volts
08 Spark Advance XX Degrees
09 Ignition Cycles XX Key Cycles
10 Open/Closed-Loop Indicator X 0=Open Loop 1=Closed Loop (HT4100 battery voltage)
11 Battery Voltage X.X Volts - Will Not Display 10's Digit (HT4100 engine RPMs)
12 Vehicle Speed (HT4100)
13 Prom ID (HT4100)
okeeei, pean siiski sukelduma oma autosse, koblakas ees juba tast :D
aju - vaata numbreid, ehk sobib...
http://haamer.net/auctionItem.php?ixAuc ... y=&nOrder=" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://haamer.net/auctionItem.php?ixAuc ... y=&nOrder=" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
suured tänud sulle... rockauto andmetel ajunumbrid minuomaga kattuvad... mul kolmepistikuga aju teised kahega....
peab selle sealt ära siis ostma
saab vb jaaniks auto liikuma õigesti...
teine küsimus miks on rockautos TPS sensoreid erineva hinnaga 12 36 47 ja veel mingid kui võtan selle 12 daalase varjandi kas on oht et saan eriti sita, et võiks juurde panna ja osta ikka 36 daalase varjandi ?
või pole vahet ?
Tänud
peab selle sealt ära siis ostma

saab vb jaaniks auto liikuma õigesti...
teine küsimus miks on rockautos TPS sensoreid erineva hinnaga 12 36 47 ja veel mingid kui võtan selle 12 daalase varjandi kas on oht et saan eriti sita, et võiks juurde panna ja osta ikka 36 daalase varjandi ?
või pole vahet ?
Tänud
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
eri tootjatel eraldi hinnad nagu ka paljude muude asjade puhul
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!