Seville Mootor "puterdab"?
Seville Mootor "puterdab"?
Tere!
Mureks Seville Sts 99 mootori ebaühtlane töö kohapeal, veakoodiks annab pcm p0300 ehk siis engine random misfire. Oskab keegi äkki öelda mis seda tavaliselt võib põhjustada Seville northstaril?
Mureks Seville Sts 99 mootori ebaühtlane töö kohapeal, veakoodiks annab pcm p0300 ehk siis engine random misfire. Oskab keegi äkki öelda mis seda tavaliselt võib põhjustada Seville northstaril?
Re: Seville Mootor "puterdab"?
vigased süütepoolid, vigased küünlad/juhtmed, puhastamist vajavad TB ja IAC valve, vaakumileke
Küünlaid/juhtmeid peaks vahetama 160 000 km juures - palju läbisõit on?
Küünlaid/juhtmeid peaks vahetama 160 000 km juures - palju läbisõit on?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Läbisõit on kuskil 200 000km, olen juba korra vahetanud juhtmed delcode vastu ja küünlateks paar aastat tagasi Denso iridium max power. Kombinatsioon töötas siiani väga hästi.
siis on aeg ilmselt küps süütepoolide vahetuseks või TB ja IAC puhastamiseks
Ahaa...
Mul ka umbes sama probleem. Kahtlustasin ise küünlaid aga peab siis süütepooli ka üle vaatama ja klapid.
Mul küll jõnkustab sõidu ajal just siis kui pisut korralikumalt gaasi anda. Külma mootoriga ja kohapeal nagu probleeme pole.
Mul ka umbes sama probleem. Kahtlustasin ise küünlaid aga peab siis süütepooli ka üle vaatama ja klapid.
Mul küll jõnkustab sõidu ajal just siis kui pisut korralikumalt gaasi anda. Külma mootoriga ja kohapeal nagu probleeme pole.
STS '95
pakuks lambist, et klapid on viimane asi mida sa vaatama peaksid 

Mhm... alustan küünaldega
Vahepeal leidsin nö. do it yourself juhised TB ja IAC valve puhastamiseks.
http://www.cadillacforums.com/forums/ca ... hstar.html
Tundub olema sobilik tegevus mõneks pühapäevaseks pealelõunaks
Vahepeal leidsin nö. do it yourself juhised TB ja IAC valve puhastamiseks.
http://www.cadillacforums.com/forums/ca ... hstar.html
Tundub olema sobilik tegevus mõneks pühapäevaseks pealelõunaks

STS '95
no muidugi. Meil ka see tarkus olemas 
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=13&t=34" onclick="window.open(this.href);return false;
ja veel:
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=13&t=502" onclick="window.open(this.href);return false;
ning ikka see vana tarkus et kas veakoode ka on

http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=13&t=34" onclick="window.open(this.href);return false;
ja veel:
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=13&t=502" onclick="window.open(this.href);return false;
ning ikka see vana tarkus et kas veakoode ka on

Soovitan massid ka kriitilise pilguga üle vaadata ja puhastada.
Ma olen küll remondiasjanduses sama tark kui kits kärnerina, aga oma masina kogemusest (ETC 95) tean viidata, et kui mootor puterdab, pöörded kõiguvad ja masina kipub välja surema (tühikäigul), siis võib juhtuda, et detonatsiooniandur on rikkis. Veakoodi ta selle kohta ei pruugi üldse näidatagi, nagu mul juhtus.
Nii.. vahepeal kukkus summutaja alt ära nii et ei jõudnud selle probleemiga tegeleda.
Aga sellised huvitavad veakoodid tulid välja. Kõik History omad
P036 (E036) ................................. EGR Valve Pintle Position Out of Range
Sellest ei oska midagi arvata
P071 (E071) ................................................ Intermittent MAP Signal
See viitab vist sellele et oleks aeg küünlajuhtmed ära vahetada? Ning on ilmselt puperdamise põhjus.
S071 ............................................... Right Front Accelerometer Fault
See on seotud amortidega. Ilmselt on üks nendest nendest anduritest viga saanud või siis peaks ühenduse üle vaatama. See seletaks ka service ride control kirja, mis aegajalt tabloole ilmub.
Aga sellised huvitavad veakoodid tulid välja. Kõik History omad
P036 (E036) ................................. EGR Valve Pintle Position Out of Range
Sellest ei oska midagi arvata
P071 (E071) ................................................ Intermittent MAP Signal
See viitab vist sellele et oleks aeg küünlajuhtmed ära vahetada? Ning on ilmselt puperdamise põhjus.
S071 ............................................... Right Front Accelerometer Fault
See on seotud amortidega. Ilmselt on üks nendest nendest anduritest viga saanud või siis peaks ühenduse üle vaatama. See seletaks ka service ride control kirja, mis aegajalt tabloole ilmub.
STS '95
esimene kostab, et EGR klapi mingi nõel/jubinas ei liigu nagu vaja - ehk pääsed puhastamisega või vaakumivollide kontrollimisega?
eelviimane räägib MAP anduri vigasest juhtmestikust/pistikust ja vabalt võib puterdamist tekitada
viimane jah paneb ka ride controli tule põlema ja kui ta esineb aegajalt, siis ma kahtlustaks kah juhtmeid-pistikuid.
eelviimane räägib MAP anduri vigasest juhtmestikust/pistikust ja vabalt võib puterdamist tekitada
viimane jah paneb ka ride controli tule põlema ja kui ta esineb aegajalt, siis ma kahtlustaks kah juhtmeid-pistikuid.
Minu omal tekkis ka puterdamine tühikäigul. Kuna ma sõidan juba umbes pool aastat vene bensiiniga siis mõtlesin et see miskit paha teind. Kruvisin küünlad maha, 40 000 km tagasi sai iridiumid peale pandud. Küünlad puhta otsas ja küljes ripuvad tahma tükid, vahed sellised et kajakas lendab läbi
. Diagnoos - vähene WOT. Uued küünlad sai peale ja rohkem raskemat paremat jalga. Aga küünlad nägid küll pullid välja, otsast karvased
. Kui kaamera kaabli üles leian siis panen pilte ka

Ain oskad sa öeldakas selle MAP anduri diagnoosiga võiks Vahuri poole pöörduda? Kunagi oli tal üsna osav mees tööl, kes mu kondile hääled sisse puhus. Mu enda ihumehaanik ei osandu selle MAP anduriga midagi peale hakata.
Või on see nii lihtne et võiks ise näpud õliseks teha?
Või on see nii lihtne et võiks ise näpud õliseks teha?
STS '95
no see Vahuri elektrik ikka jagab ka asja juhtmete poole pealt aga kui hästi ta seda teeb ja kaua aega võtta võib, ei tea.
Ta kipub alati ajahädas olema ja kole palju virisema - veits ebameeldiv tunne tekib alati seal käies
Ta kipub alati ajahädas olema ja kole palju virisema - veits ebameeldiv tunne tekib alati seal käies