1992 Eldorado Touring Coupe
Re: 1992 Eldorado Touring Coupe
Escaladel lükkab kliima kusagil +5 välistemperatuuril välja ja siis pole mingit võimalust armatuuri keskmistest avadest õhku saada. Ehk sul sama, sest GM on suht konservatiivne nuppude ja süsteemidega salongis.
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
Mina ka sealt eraldi õhku kätte pole suutnud saada, küll aga annab ta sõites sealt aegajalt mingite tsüklitena (2-3min. korraga umbes) sooja õhku vastu vahtimist küll.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
Tegelt lausa nii nende cadillacidega, et kui näiteks kuum ilm siis puhub enne sooja õhu torudest välja jalgade peale ja siis lülitab ülevalt ka puhuma. Mina tavaliselt ka keskmistest õhku tulemas ei tunne, aga mingitel hetkedel lülitab ise ka sinna peale. Samuti peaks need masinad sooja ilma puhul aru saama kust poolt päike peale paistab ja siis puhub vastavalt poolelt kõvemini/jahedamat. Ei tea muidug kas see viimane variant ka vanematel masinatel või see uuemate lõbu.
-
- vaikne vend
- Skype Kasutaja: mobiilimees69
Minu oma puhub küll keskelt nii sooja talvel kui külma suvel, kui suunan keskelt puhuma.
Palju sellele esiklaas maksab? uus või kasutatud?
Talvel tuli ilmselt kiirsoojendusega allaäärde mõra sisse ja ÜV enam sedasi küll läbi ei saa vist.
Talvel tuli ilmselt kiirsoojendusega allaäärde mõra sisse ja ÜV enam sedasi küll läbi ei saa vist.
Cadillac, Buick & Camaro
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Siit teemast saab aimu ja vast abigi. Minu lombakas loogika arvab Seville ja Eldorado klaasid suht sarnased olema.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!