Deville 4.1 v8 82a Hunnev

Üldisem jutt Cadillacidest. Foorumi lugejate autod ja tutvustused.
Hunnev
aktivist

Re: Deville 4.1 v8 82a Hunnev

Post by Hunnev »

oot oot oot, ei saa enam kottigi aru, mulle soovitati just ennem et pistaksin sinna omale ennem 4.1 asemel peale 4.9 mida keegi ville müüb.

Nonii edasi, minu auto on tagaveoline 82 aasta deville, ja ville müüdavisend on aastast 91 sevill emis on esiveoline, nüüd kuidas ma paneksin omale esiveolise mootori tagavaeolise raami vahele nii et tagavedu ka tööle jääks ? seleta see lahti...

minu mõistus õtleb et see ei ole võimalik, kuna olen ühte mingit esiveolise caddy mootorit näinud, oli ka vast 4.9 ja see kll ei sobi kuidagi..
Cadillac Deville 1982 Sinine
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

võta google pildipank lahti ja vaata mis on esiveolise ja tagaveolise auto mootori erinevus :evil:
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

kas sa arvad, et esiveolise mootoril on ehk tagaveolise mootorist erinev konstruktsioon? umbes nagu vasakukäeliste supikauss erineb paremakäeliste omast? öeldi ju, et oma 4.1 küljest võtad need pudinad, mida on 4.9 vahelepanekuks tarvis.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

Tänaseni arvasin kll jah :)

aga seda hea teada et on võimalik see :)

aga see jutt et 4.9 plokk on jube nõrk ja kehv tasub seda karta või mitte ?

ja arvate et see 4.9 toimetaks oluliselt paremini seal vahel kui 4.1 kw on iseenesest tegelikult täitsa suur...
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

keegi meist ei soovitaks asendusmootoriks sitta ja 4.9 on oma võimekuselt mootor. erinevalt 4.1-st. ja täpsustaks veel, et kumbki neist pole suur. isegi 8.2 pole suur, vaid paras. kuna suuremaid ei tehtud :) 4.1 oma 110 hobusega pole kuidagi võrreldav 4.9 200-ga

e: ja kes see tark inimene 4.9 plokki nõrgaks nimetas? ma ei tunne ühtegi Cadillacidest teadvat inimest, kes ilma ennast eelnevalt mahalaskmata suudaks sellist juttu ajada :stick
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

kahes autoremondi firmas kus on tuttavad ees, olen kuulnud pahajuttu nende mootorite kohta et alomiinium plokk ja keermed tulevad välja jne...

selge see et 98kw ja 15 kw on vahe sees..

helistasin pärisin Villelt järgi mootori kohta, lubas tuleva nädala lõpus otsustada... ta ütles et mootor on 300 ja pluss kilomeetreid läbinud...

kui nüüd selle mootori kasuks otsustan, mis arvate kas mu kast ja taga sild peavad vastu sellele võimsusele, ise arvan et ju nagu võiks vastu pidada, aga mida te targemad arvate asjast ?

ja mis arvate kas sellele mootorile on võtta saada nt igast elementaarset djuuning staffi kolled ja sisselase nt... et lihtsalt saaks kunagi seda kaasa aidata kui peaks tahtmine tulema ??? iseenesest pidavat see 4.9 olema suht koht popp mootor mikimaal (Ville sõnade järgi) vastab see tõele ?
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

ära parem kuula nii tarkade remondimeeste juttu kes asjadest halligi ei tea. 4.9 taga toimib su ülejäänud tehnika kenasti. mingit aftermarketivärki pole 4.9 -le vaja. see mootor on sõitmiseks mitte tjuunimiseks. murevaba elu eeldab õigete asjadega tegelemist. elik perhvoormantsit tuleb cadillaci puhul otsida 472 ja 500 cid mootoritest ning muuljuhul ikka 5300 ja 6000 gm mootoritest.
mõtle enda jaoks valmis, mida sa mootorilt ootad ja siis osta vastav mootor, mitte ära ürita valedest asjadest valesid asju tuletada. jääb hulk raha ja närve kulutamata.
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Vöta aega endale ükspäev, ja loe see foorum ristipöiki läbi. Saad tükkmaad targemaks....
Sinu kardetud väljuvakeermega mootor on 4.6l e northstar, ja sellest siin oksendamiseni juttu, samuti on selle hj 300 ringis.
Meie arvamus ei hoia küll su jöuülekandesölmi koos.....a miks ma siis muidu soovitasin sul k.kasti vana jätta?
Tagasillaga ei juhtu midagi, ja kastiga ilmselt ka mitte selle 200hj'ga, see on ligilähedane sellele mida saavutas 5.0l
mida ka sama kasti otsa pandi.
Samas on köik su küsimused sellised, et tekib kahtlus ka sa sellega ise hakkama saaksid vöi siis leiaksid möne möistliku koha kes seda teeks sinueest. Sest siiani oled köik asjad peapeale keeranud vaid, küll on 400ne k.kast jöle nörk jne.
Asju tuleb nimetada öigete nimedega, muidu on ainult pudru ja kapsad siin koos ja kellelgi pole pärast sotti mis jutuks oli ja mille kohta nöu anti.
Ei midagi isiklikku, ära solvu selle jutu peale, püüa paremini lihtsalt :)

P.s ma ei usu et 4.9le torukollesid saada on väga lihtsalt ja sportnukka vms, tegu on siiski Cadillaci mitte camaroga
kkk
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

ma millegi pärast arvan et eks tuleb see 4.9 ikka ära soetada, veel enam kui see istub aiste vahele kenasti ja kast ja sild jääb ka toimima...

eks nende juhtmetega tuleb siis mõtlema hakata et kuidas ja mis...

eks peab nüüd siis välja võluma kusagilt kahe auto elektriskeemid, et nad omavahel ühilduma saaks...
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

jah tean asi on kiskunud jube pudruks ja kapsaks, tean seda ammu, ja ei saa ka enam ise midagi aru :D

hakkama saan ka ise selle juhtme kokku keeramisega läbi suure vaeva... kunagi nooruspõlves olen ehitanud 1.3 monopritsega isendile 1.6 vtec moto peale ja hakkas ja jäi ka sõitma... ja kõik muu jäi ka isegi toimima :) aega võttis ja isegi assja sai..
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Olen ise nüüd üsna värske 4,9L omanik. Enamasti igasugu asjade puhul meeldib mulle kas netist, raamatust või kurat teab kust asi viimse pulgani selgeks teha, siis seda motot ära karda (ei põhine "iga lits kiidab oma auku") teemat. Suht jõuetu mootor = JAH, rüüpab kenasti = JAH, kestab sitasti = EI, kallis remontida = hell EI

Minu viiekas siis siia auku. Ehk, kui saad osta. OSTA!!!
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

arvad sa :)

kui nüüd järgi minna motole, eks siis peab kusagilt tihendi komplekti ka kohe endale sebima et kõik kohe ära vahetada kui moto maas on et ilusti puhas ka kapoti alune edaspidi oleks :)
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Ega ta halba tee, ühtlasi saad näha mis karul köhus.Ma vahetaks keti koos hammasratastega ka.
kkk
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

seda arvasin ka ise...

aga nukkvõll eivõi olla juba kulunud ?

ahh eks näha ole mis läbi mis mitte.. ette ei oska ennustada sedasi...
imre007
õlinina
Skype Kasutaja: leigar

Post by imre007 »

mis sellel 4,1l motol siis viga on,et seda remoda ei kannata?
ex-cadillac fleetwood

Vw Sharan 1.9td 97

http://www.defa.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http.://www.hella.ee
Post Reply