njah, ega ebay puhul mingit reeglit pole - kuidas veab, nii saad.
Igatahes odavamalt, kui siit esindusest ostma hakata...
Keyless remote
Re: Keyless remote
Tekkis minulgi tahtmine hakata puldiga uksi lahti tegema, tuulasin ebays ja vaatasin et ennäe, pakutakse ka minu aastakäigu Seville'le pulte ja väga normaalse hinnaga. Paha lugu nüüd selles, et kuskohast ma selle teada saaks kas autole miski vastuvõtja paigaldatud? Ostuga ma ühtegi pulti kaasa ei saanud, ehk lihtsalt hea õnne korral ära kadunud :roll:
jõudu jõudu
Küsimus selline et tundub et puldil hakkab patarei läbi saama kui patarei vahetus kas siis tuleb pult uuesti programmeerida või töötab kõik endiselt edasi.
Tänud vastuse eest
Küsimus selline et tundub et puldil hakkab patarei läbi saama kui patarei vahetus kas siis tuleb pult uuesti programmeerida või töötab kõik endiselt edasi.
Tänud vastuse eest
DeVille 97.
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
Just. Selline pult:

Et vahetasin vihaga patakad ära, sest uksed lahti ei tulnud. Tegelt oli süüdi Selveri parkla, mis osadele sagedusetele vahele sakib. Vaheta julgelt.

Et vahetasin vihaga patakad ära, sest uksed lahti ei tulnud. Tegelt oli süüdi Selveri parkla, mis osadele sagedusetele vahele sakib. Vaheta julgelt.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
puldisaaga oli minul ka väike ja nüüd STSil lausa kolm pulti:) ja kõik töötavad. Päris mugav programmeerimine on uuematel väljamõeldud. Hetkel veel Escaladile vaja lisa pulti: korra tellisin aga ilmselt sain oma elu esimese ebay pettuse ohvriks 

Jah tõsilugu see, ei ole vaja uuesti programmeerida. Patarei vahetatud ja pult töötab ei pea isegi taskust välja võtma ja 40 meetrise raadiusega vähemalt:P
Mugav on see elu ikka küll;)
Mugav on see elu ikka küll;)
DeVille 97.