Keyless entry system mure!

Remont jms.
Post Reply
Sillakas
huviline

Keyless entry system mure!

Post by Sillakas »

Tere!

Tellisin endale ebayst puldi. koodi järgi sobib. Masin on 1993 Seville STS northstar süsteemiga. Pagassis see must juhe mis massi tuleb ühendada on see mis luugi mootori küljes? Muud varianti mul seal ei olnud. Proovisin massi ühendada, aga ei toimu midagi. Armatuuris põleb algusest peale ka security tuli. Mis tegema peaksin või mis valesti teen?

Tänud!
Sillakas
huviline

Re: Keyless entry system mure!

Post by Sillakas »

Ei oska keegi aidata?
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

alguseks ehk koode vaatama?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Sillakas
huviline

Post by Sillakas »

Antud teema kohta koodid puuduvad.
ain
ravi puudub

Post by ain »

kui sul security tuluke on kogu aeg põlenud, siis ju süsteemis ongi midagi pees. aga mis see on, ei ütle sulle keegi neti teel. Seal on palju erinevaid võimalusi alates signamoodulist, lõpetades juhtmestikuga.
´93 aasta jah ei paku peale ühe PASS Key koodi midagi ja see kuvatakse siis, kui võtme resistor katki või ühendust ei anna.
Sillakas
huviline

Post by Sillakas »

Kas asi võib olla selles, et enne auto minu kätte jõudmist on originaalstereo välja katkutud ja jäetud seal midagi lahtiseks? Kas vastab tõele jutt, et EURO masinatel RKE moodul välja võetud, sest euroopas teised sagedused? Milline see moodul välja näeb? Kust ma ta leian? Tagaistme seljatoe küljest?
ain
ravi puudub

Post by ain »

93 aasta autol ei tohiks stereo olemasolu midagi kottida.
euro autodel jah pole RKE moodulit. olema peab ta tagaistme seljatoe taga, peal kiri "Remote Function Actuation Module" - must karp selline, mingi ühe pistikuga.
Elik, kui sul on eksport mudel, siis suure tõenäosusega sul seda karpi pole. Ostad selle meie lammutajatelt - enne uurid, mis seerianumber sobib ja saad puldid ka külge liita.
Aga ma pakun, et see ei kustuta tuld armatuuris - sul ikka mingi muu jama seal.
Sillakas
huviline

Post by Sillakas »

Kust ma seda seeriakoodi saaksin uurida? Peab vist AB otsa ette võtma selle asjaga.

Tänud
ain
ravi puudub

Post by ain »

no ei tea, ehk jah AB aitab, ehk leiad guugeldades miskit tarka - pole ise sellega kokku puutunud.
Ise läheks lihtsalt mõne lammutaja juurde, kus enam-vähem sama aasta Caddy sees ja laenaks vai prooviks kohapeal ära, kas sobib - st kas pulte laseb progeda peale asja paigutamist.
Sul siis euroversioon vä? - seda sa ikka ei ole öelnud...(kollased suunad ei pruugi näidata, et euroopiumi massin on.
Ja enne ma veenduks, kas see moodul on olemas või ei.

EDIT: sinu aastal peaks olema puldi ja lukkude moodul koos, must kast sildiga "Remote Control Door Lock" vms. seljatoe taga ja juhipoolsel küljel vist. Elik kui sul võtmest teeb kõik lukud lahti, on sul ikka (nagu juba ülevalpool mainitud) midagi süsteemis pees ja juba selle pärast ei lase pulte lisada.
Sillakas
huviline

Post by Sillakas »

Euro versioon jah, Spido, tuled ja viled kõik Euro. Samuti dokumendid näitavad, et Saksamaalt ostetud.
Sillakas
huviline

Post by Sillakas »

Olen nüüd teinud endale selgeks, et moodul peaks olema selline: http://www.diner59.de/seville/trunk.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Minul see puudub, samas puudub mu pagassist ka selline pistik kuhu see käima peaks. Mingi jutt jäi kõrvu, et mõndadel peaks olema see kindalaeka juures?

Edit: Tekkis ka selline küsimus, et kui autol uksed kinni ja linki tõmmata peaks valgustus põlema minema? Minul on teinud niimoodi kahel korral mingi perioodi ja siis enam ei midagi. Kas on tõsi, et kui keerata võtmega ust lahti siis tuleb ainult juhi oma ja kui kauem hoida siis ka teised? Kui nii olema peaks siis mul igatahes ei toimi. Kust ma selle mooduli leiaks mis kogu seda keskluku asja kontrollib? Kardan, et mingi paha kontakt või miskit kuskil siis.
Janek
aktivist

Post by Janek »

Mitte et see midagi aitaks aga ka minu `93 seville`l avab võti ainult juhi ukse ja teised vaja seest järgi aidata, ehk see nende eurover`de viga :?
`93 Seville STS
ain
ravi puudub

Post by ain »

jah, linki sikutades peab tuli põlema minema ja võtmenali on see,, et ei hoia pikalt vaid keerad teist korda veel, siis peab teised uksed avama.
Janek
aktivist

Post by Janek »

Seda varianti ma tean :) aga kasu sellest pole, uksi lahti ikka ei tee :(
`93 Seville STS
Sillakas
huviline

Post by Sillakas »

Eks ta on paras jama jah, katsun selle RKE mooduli varsti kuskilt välja otsida ja ilmselt peab ebayst tellima. Õudsalt tüütu on see võtmega lahti keeramine.
Post Reply