Kuna klaasitõstuki teema sai selleks korraks otsa (töötab kena surinaga :D)siis jätkaks muude vigurite teemaga.
Paistab, et nüüd vaja geneka rihma pingutada, (tegelt vist üldse uus rihm soetada, tea kas kuskil letikaubana seda saada on), sest kukkus teine külmalt ilusaid vilesid esile tooma.
Siis, huvitaval kombel külma mootoriga justkui klapiklõbin tikub aega ajalt esile, loodetavasti pole see millegi sümptom, mis nõuaks tõsisemat suhtumist.
Edasi peab vist dashboardi lammutama hakkama, et üles leida salapärane klõbistajaseal kuskil. Omaarust leidsin ühe plast topsi (mille fikseerisin mõningate lisadeg) aga ju polud see. Kui salongis piisavalt lärmi teha siis ei ole kuulda aga kui raadio vaikselt sumiseb ja teekonarusi piisavalt siis on kuulda küll.
Liskas siis prooviks kuidagi klaasipuhastusvedeliku pritsungit pisut modifitseerida. Need lapikuks pressitud vasktorud vajavad pisut näppimist sest ega sealt väljuv juga just eriline juga kah pole. Ja kojamehed ka vaja ika välja vaja vahetada.
Nii, et igav ei hakka:D.
Krt leiaks veel tükikese nahka saaks ajutiselt juhi istet plaasterdada, kuniks ükskord sisu kallale kapitaalselt asuda.
Ning jätkuvalt mul see geneka teema püsti kuna surin kõlarites on senini jätkusuutlik.
EHEH, nüüd hea seda nimekirja vaadata, mida vaja teha:D.
Ah jaa, sel aastal mul kohe veab. Eile sai väike Tartu tiir tehtud ja tagasi liigeldes onnestus mul ühe kitsega pisut rammu katsuda. Parema küljega toimus kerge kontakt küll aga mõlemad lahkusime sündmuskohalt omal jalal. Hämaras ei näinud ka mingeid tõsisemaid tagajärgi autol eks vaatab täna lähemalt.