Täna siis selline case, et sõidan ma mööda maanteed ja ei pea pedaali vajautamagi kui jookseb nii 50+ miili tunnis ise. Nagu cruise oleks peal. Lõpuks lükkasin selle isegi päris kinni aga ei miskit.Siis kui pidama jäin siis on tunda et sikutab mis kole, ja eks neutraali peale lükates olid pöörded laes kah. Pele mõningast parkimist ning siis enne uut käivitust sügasin varbaga lapatsi all olevat hooba ja siis oli nigu muiste.
Tea kas hakkab gaasitross surema (miskit kiudu ajab) või on veel variante, mis sellise piduliku momendi korraldavad.
Gaasitros or smt
- antoonio
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: sniffest
Gaasitros or smt
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
- palumx
- aktivist
- Skype Kasutaja: palumx
Re: Gaasitros or smt
... mul sama asi juhtus vahepeal ja põhjuseks idle speed control motor, elik tühikäigumootor sisselaske siibrite juures - korra lahti, puhastust ja kokku = OK. Aga sul seal peaks olema tühikäik reguleeritud miskise solenoidiga(külmalt idle, soojalt idle ja kliima sees idle, et pöörded hullu ei paneks). Mul ka vahel jamas, vahel jälle korras. Aga võib-olla manasin sinu mootorist vale pildi endale silme ette...
When you turn your car on, does it return the favor?
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
sellel masinal pole trossi rohkem, kui ainult jupike kapoti all, ülejäänu on puha liigenditega varras.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- antoonio
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: sniffest
Ju siis peab need liigendid üle vaatama, ja ehk miskit sorti määret lisama.DevilDeville wrote:sellel masinal pole trossi rohkem, kui ainult jupike kapoti all, ülejäänu on puha liigenditega varras.

Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition