Kas cadillaci mehele peaks asi kallim olema?

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
Eldorado77
huviline

Kas cadillaci mehele peaks asi kallim olema?

Post by Eldorado77 »

Krt mul täna juhtus siuke asi et veic vihale ajab.

Lepid inimesega kokku et teeb uue laepolstri + päiksesirmid (renoveerib) ja hind on ca 2000 no võibolla 2300 - et kuids töö kulgeb ja vbl esineb väikseid probleeme. OK

Helistad inimesele nädala pärast ütleb et Ok - tuli õmbleja käest ja varsti valma . Küsin - palju siis maksma läheb - vastus: ligi 2000 nagu hind oli ja helistab kui valmis.

Möödub nädal. Helistan küsin kuidas on? vastus: valmis küsin: kui palju siis hind? vastus: 3200 :x kuna material läks kallimaks (me nimelt polnud selle vakstuga nõus mis ta esialgu pakkus - aa kui õmmeldi jne selle materialiga mis meile sobis siis ta pidi juba hinda teadma).

Ühesõnaga ei hakanud ma telefoni teel temaga neid asju rääkima ja ega ma siit abi küsi vms - räägin näost näkku temaga need asjad selgeks :evil: eks siis selgu tõde nagu vaidlustes ikka .

Aga teema on selline :
Jääb mulje kui inimesed teavad et taastad või ehitad Cadillaci siis on sul justkui raha üle ja võib lambist hinnale midagi juurde kirjutada.
Kas kellegil on samasuguseid kogemusi?
Last edited by Eldorado77 on 20 Mar 2007, 19:49, edited 2 times in total.
Cadillac Eldorado 1977a. 500 - 75 cid "punane kiilakas"
http://www.usaraud.ee/index.php?id=15_47_48_662
palumx
aktivist
Skype Kasutaja: palumx

Post by palumx »

... mul umbes samalaadne lugu juhtus...
mõtlesin, et lasen enda omale väikese tooniringi panna(siukese hästi õrna, aga veidi tumedama, kui tehase oma). hinnakirjad igalpool yleval, et mingi 2000 eeku ja 2200 eeku... läksin siis kohapeale, et millal auto sisse võtate jne ja sealt öeldi, et oi-oi, teil selline auto, et maru halb on toonida jne, ja kysisid mingi 3300 ligi kohe...
...aga jah, mitte et asi rahas oleks, aga nagu põhimõttes, et mida teistsugusem auto seda rohkem raha- samas ju hea kysida, mis raha tahes, sest kui tahad asjast asja saada, siis pead ära tegema - muud ei jää ju üle (nagu laepolstri ja päikesesirmide puhulgi - sa pead selle teha laskma, sest mujalt sa ei saa!).... :?
When you turn your car on, does it return the favor?
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

paraku selliseid troppe leidub jah. Ma olen mõne mehe puhul asja elimneerinud kohe alguses sellega, et olen öelnud - mingit lisaraha ma küll oma auto margist tulenevalt maksma ei hakka.
Paljud on aru saanud ja kaasa naernud seda margi lisajuurdehindlust, mõned on kiirelt kinnitanud, et "ei, ega mina siis sellist pulli ei tee".
Ja tunne on see, et just need viimased oleks hea meelega mingi % arvele juurde keevitanud.
Post Reply