Küsimus laiemale ringile - kas on kellegile teada sellist meistrimeest, kes keriks uuesti Caddy kella sees olevad 2 pooli. Minu omal on nad ajahamba poolt kõlbmatuks muutunud ja vajavad uuesti mähkimist.
Tegu siis suht pisikeste poolidega - nii 1cm kõrguses ja 8mm laiuses. Traat seal on aga küllaltki paksu läbimõõduga.
kellajutt
- jaamakorraldaja
- aktivist
Re: kellajutt
sihukene probleem arvatavasti paljudel meil siin. et siis caddydel.
mis suuremas osas vanadel massinatel ei tööta - ongi just kell. ülejäänud ikka nokitseb tööle. vai hakkab ise tööle.
sama ka siinpool - just üleeila mötlesin, et peaks teema algatama vanade kellade meistrimehe leidmiseks.
mis suuremas osas vanadel massinatel ei tööta - ongi just kell. ülejäänud ikka nokitseb tööle. vai hakkab ise tööle.
sama ka siinpool - just üleeila mötlesin, et peaks teema algatama vanade kellade meistrimehe leidmiseks.
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
korralik provintsilinna eluaegne vanamehest kellassepp teeb 100.- eest korda.
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

on sul mõni selline teada? Mehhanismus toimib kenasti, jama just poolidega.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Ain, kui kiire sul sellega on? Ma tulen 2 nädala pärast eestisse ja siis ma arvan, et mul on tuttav kes sellega ilusasti hakkama saab. Kui tallinna tulen võtan su kella peale ja kui uuesti satun siis saad oma kella kätte. Oleneb aint kui kiire sul on sellega, ma näitan talle seda pilti ja vaatame mis ta asjast arvab.
Cadillac - Neegri märg unelm.
Kiiret pole, see sobib kenasti!
Mina ju ka ei saanud oma kella käima. Ostsin ebayst asenduse, mis pidi korras olema aga täpselt sama jama. Nii,et Ain anna aga teada, kuda korda saad. 

Nii kodanik kogerQ, asi päevakorrast maas minu jaoks hetkel.