Retro-Minsk 2010
Re: Retro-Minsk 2010
Tikutakus on nüüd parandustega programm üleval, mingi kiirendusvõistlus ja vist see kontsert jäävad ära ja asendatud on see mitme autode näitamisega Minskis. Jätkuks Tartus sünnipäeval räägitule olin eile ka Vanaga koos ja hetkel jäi ühe seltskonna start selline, et 29.04 kell 8.00 Tartu, ca 8.30 ühinemine Elvas, Vana ühineb mõne autoga 09.00-09.30 Valgas ja järgmine kohting oleks 11.30-12.00 Riia, kus loodaks siis näha ka üle Pärnu tulnuid. Vana lubas bronnida Valgevene tur. baasi ja enne siia ka infot anda.
kuidas siis mineku marsruudi tõmbame - mina eelistaks ikkagi üle Daugavpilsi minekut, kui Leedu piiril järjekordi oodata on.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Vana, kellel on kogemusi, lubas infot anda, aga hetkel küll Vilniuse plaan, seal pidi kaks üleminekut olema ja teises järjekorda polevat.
asi selge!
Vaatasin Tikutakus infot, et LTD on bronninud palkmaja 10-12 inimesele ühes ratsakompleksis 30km Vilniusest ja 130 km Minskist. Tundub, et see maja täitus kiiresti. Hind näkku ca 10 EUR, toitlustus lisaks.(Ain tõstad ehk tikutakust selle aadressi siia ka üles, mina ei oska). Bronnisin ühe maja veel 10-12 inimesele, seal siis veel vabu kohti, sest minul hetkel kinni 8 kohta ( ise 2+ Jaan 4 ja Ain 2)
aga palun:
http://belarustourism.by/catalog/374_16603.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ain on 3 inimest tegelikult. aga eks me koha peal hakkama saame.
http://belarustourism.by/catalog/374_16603.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ain on 3 inimest tegelikult. aga eks me koha peal hakkama saame.
OK Ain, siis veel 1-2 kohta vabad.
Niisiis side LTD76-ga ilmselt kõigil olemas ja täiendavaid minupoolseid kommentaare pole enam vaja.
Lisan vaid niipalju,et Valgas ühineb kolonniga tõenäoliselt 2 autot ja 4 mulki.
Kurb tõsiasi on see,et minu 59.a.Cadi ei saa selleks ajaks automaalri haigestumise tõttu sõidukorda.Nii et tulen kellegagi kaasa valvejoodikuks või halvemal juhul vahetusautojuhiks.
Lisan vaid niipalju,et Valgas ühineb kolonniga tõenäoliselt 2 autot ja 4 mulki.
Kurb tõsiasi on see,et minu 59.a.Cadi ei saa selleks ajaks automaalri haigestumise tõttu sõidukorda.Nii et tulen kellegagi kaasa valvejoodikuks või halvemal juhul vahetusautojuhiks.
Parem on tuikuda alkoholist,kui vanadusest.
ära sa vana nüüd vahetusautojuhiks küll hakka - kes siis kõik joogid ära joob ja roppe meremeeste laule laulab? 

Tulen siit Rakvere kandist vist üksi. Öömaja suhtes arvan, et mahun kuhugi ikka
ära(kokkutulekutel olen millegi pärast hommikuti autos ärganud).
Esialgne plaan oli mul ühineda Pärnust startijatega, aga aega veel ju on plaani
pidada.
ära(kokkutulekutel olen millegi pärast hommikuti autos ärganud).
Esialgne plaan oli mul ühineda Pärnust startijatega, aga aega veel ju on plaani
pidada.
Coupe De Ville 8,2l 1976a.
Eldorado 5,7D 1980a.
Eldorado 5,7D 1980a.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
(kokkutulekutel olen millegi pärast hommikuti autos ärganud).
hmm, mul miskipärast sama probleem.......
hmm, mul miskipärast sama probleem.......

kkk
Ei peagi ma Minski jalgsi minema.
Raul pakkus lahkesti oma 59.a.Cadi.Täna tegime kaubad ja minu poolt jääb viina totaalne hävitamine ning meremeeste roppude laulude laulmine seekord tagasihoidlikuks.Lohutuseks niipalju,et minuga tuleb kaasa sõber JuPats(loe Eno),kes suudab laulda ja juua minust hulga kõvemini.
Raul pakkus lahkesti oma 59.a.Cadi.Täna tegime kaubad ja minu poolt jääb viina totaalne hävitamine ning meremeeste roppude laulude laulmine seekord tagasihoidlikuks.Lohutuseks niipalju,et minuga tuleb kaasa sõber JuPats(loe Eno),kes suudab laulda ja juua minust hulga kõvemini.
Parem on tuikuda alkoholist,kui vanadusest.
Igatahes! 

Panin hommikul ettepaneku üles, aga kadus kuhugi ära. Ettepanek siis selline, et tikutakus tehtud ettepanek, teha mingi ühine tänukingitus Minski korraldajale ei leia mingit tagasisidet, aga seal ka pooled uute autode omanikud, ehk külalised. Teeks siis ehk meie klubilaste poolt tänu. Paluks ettepanekuid. Kas klubi automärgi ja plakati + :drink vanatallinna kinkimine koos vabaliikme(maksuvabastus) staatusega oleks väga vastuolus meie klubimärgi staatusega? Mees teeb asja südamega ja tänamine annab ka tänajale hea enesetunde???
Sorry. Küsimus Minski alt eraldi teemasse viidud. Eks siis ootaks ettepanekuid.