2010 hooaeg avatud

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
antoonio
ravi puudub
Skype Kasutaja: sniffest

2010 hooaeg avatud

Post by antoonio »

Nii sama iba ajamiseks.
Ilus ilm juba mitu päeva ja täna ei saanud enam kiusatusele vastu pandud ja hommikul vedasin end garaazi kus caddy talvitub(talvitus). Sai õhufilter vahetatud ja uus aku peale monteeritud (loll pea on kehale nuhtluseks, ja see võttis tiba kauem aega kui vaja). Ning nii 10-15 sek käiamist ning peale 5e kuist pausi ärkas 2 tonni rauda ellu.
Miski 10 mintsa podises niisama siis tallasin lõõrid puhtaks (nigu diisel oleks olnud :devil ). Siis ilusad riided selga, paak kraeni täis valatud ning naisterahva hoolitseva käega (pool autot, teise poole pesi miski mees inimene) puhtakspestud autoga linna peale laiama mindud.
Krt jube mõnus oli :hat

Eks nädalaahetusel peaks siis embleemi installeerima, originaalantenni tagasi toppima ja ehk ka küünlad vahetatud saama. Juhul kui hästi läheb.

Ah jaa, ons kellegil mõni geniaalne idee mingi lipuhoidiku väljanuputamiseks (et saaks starsandstrips'i vardasse ajada mõne üritusel). Mul miskised mõtted mõlguvad aga vaja veel pisut seedida.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Re: 2010 hooaeg avatud

Post by DevilDeville »

starsändstripes natuke imeb, CSA on etem. a mingi lipuvardasüsteem on täitsa olemas, selline aknalekinnituv ja tuli koos klubi lipuga :)
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
antoonio
ravi puudub
Skype Kasutaja: sniffest

Post by antoonio »

DevilDeville wrote:starsändstripes natuke imeb, CSA on etem. a mingi lipuvardasüsteem on täitsa olemas, selline aknalekinnituv ja tuli koos klubi lipuga :)
CSA on kah olemas (kuigi selle leidmine isegi USis on paras vaev) tegelt taheks kuhugi pagassi stange vahele midagi aretada aga pole kindel kui suurt pinget/väänet see pagassi luuk kannatab . Sihuke U kinituse moodi asi võik ollalllaa koos pehmendustega aga noh peab mõne kohaliku jaantatika leidma ehk :D
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Klubi lipud ja vardad on minu teada otsas, mullik,lebasid on küllaga.
Aga ma vabandan kohe kõigi ees, et need on mul pakitud koos muu kraamiga lattu ja ma tõesti ei oska öelda, millal ma sinna lammutama jõuan. Sorry :hide
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

antoonio wrote:
DevilDeville wrote:starsändstripes natuke imeb, CSA on etem. a mingi lipuvardasüsteem on täitsa olemas, selline aknalekinnituv ja tuli koos klubi lipuga :)
CSA on kah olemas (kuigi selle leidmine isegi USis on paras vaev) tegelt taheks kuhugi pagassi stange vahele midagi aretada aga pole kindel kui suurt pinget/väänet see pagassi luuk kannatab . Sihuke U kinituse moodi asi võik ollalllaa koos pehmendustega aga noh peab mõne kohaliku jaantatika leidma ehk :D
tee rats raami otsa poltide alla, kuhu stange kronsa kinnitub. peaks kõige lollikindlam olema: tükk nelikanttoru või paksemat lattrauda kahe auguga ja üks torujupp õige läbimõõdu ning pealekeevitatud mutikaga stoperdamiseks. kätega inimesel ei tohiks üle tunni kuluda.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Post Reply