Probleem käivitamisel
Probleem käivitamisel
Keerates starti- vool kaob, lastes süütevõtme tavaasendisse- vool taastub.
Aku on täis laetud, klemmid on puhastatud, korralikult kinni, kaitsmed kontrollitud. Detsembris pandi peale uus starter koos tõmbereleega.
Viimane toiming oli vana süütevõtme väljavahetamine uue vastu kuna vana võtmega ei kustunud security tuli ja lõi theft lock-i peale. Uue võtmega see viga läinud.
Sisenesin veakoodide tabelisse, kuvab 6 history koodi ja üht currentit I039
I039 .......................................... Loss of Road Sensing Suspension Data
Võtit keerates ei tee starter vähimatki klõpsu, klõps kostub aga vasakult juhi istme alt.
Võibolla teha kuidagi restart veakoodide loendile? Oskab keegi suunata..
cadillac seville 92
Aku on täis laetud, klemmid on puhastatud, korralikult kinni, kaitsmed kontrollitud. Detsembris pandi peale uus starter koos tõmbereleega.
Viimane toiming oli vana süütevõtme väljavahetamine uue vastu kuna vana võtmega ei kustunud security tuli ja lõi theft lock-i peale. Uue võtmega see viga läinud.
Sisenesin veakoodide tabelisse, kuvab 6 history koodi ja üht currentit I039
I039 .......................................... Loss of Road Sensing Suspension Data
Võtit keerates ei tee starter vähimatki klõpsu, klõps kostub aga vasakult juhi istme alt.
Võibolla teha kuidagi restart veakoodide loendile? Oskab keegi suunata..
cadillac seville 92
Re: Probleem käivitamisel
vool kaob - sa mõtled selle all mida? Armatuur läheb pimedaks? Esituled kustuvad?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Võtit starteri asendisse keerates jäävad esituled põlema, käib läbi vaid väike voolukõikumine - hästi pisut esituled eredamaks ja siis tagasi. Alles peale seda kui olen süütevõtit 5 sek stardiasendis hoidnud, lööb armatuuris kõik pimedaks, samas esituled põlevad ikka edasi...
Samas: Raadioga oli nii, et nii kui süütevõtit olin stardi reziimi keeranud, koheselt jäi raadio vait, hakkas antenni taga kokku kerima-
Raadio suhtes veel selline tähelepanek pidevalt, et kui mootor töötab, mängib veidi sahinaga aga niipea kui mootori suretan, üks hetk ja täiesti puhas sagedus, läbimängimine- justkui oleks kuskil lühises miskit
Samas: Raadioga oli nii, et nii kui süütevõtit olin stardi reziimi keeranud, koheselt jäi raadio vait, hakkas antenni taga kokku kerima-
Raadio suhtes veel selline tähelepanek pidevalt, et kui mootor töötab, mängib veidi sahinaga aga niipea kui mootori suretan, üks hetk ja täiesti puhas sagedus, läbimängimine- justkui oleks kuskil lühises miskit
mina pakuks lolli peaga mingit massi puudumist süüteluku-aju vahel vms.
Küsid ehk Antennimehe käest - ta sellise asjaga igapäevaselt ju tegeleb...
Küsid ehk Antennimehe käest - ta sellise asjaga igapäevaselt ju tegeleb...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
AB-s läks 2h elektrikutööd.
Kusagil mingi elektrikala. Helistades ei osatud rohkemat öelda.
Peaasi, et korras, nüüd jälle töötab...
Kusagil mingi elektrikala. Helistades ei osatud rohkemat öelda.
Peaasi, et korras, nüüd jälle töötab...

väheke teist laadi kuid siiski probleem käivitamisel!
nimelt, kui auto päeva seisnud on siis esimesel käivitamisel jääb mulje nagu oleks kyte alla vajunud. hirmus pikalt tahab ketramist ja syyte sisse välja kruvimisel pumba õrritamist. peale pikka ketramist turtsatab korraks käima, siis kooleb ja nii mitu korda kuni yhel hetkel läheb käima nagu poleks viga olnudki! peale seda yritust käivitub igal järgmisel võõtme pööramisel probleemitult kuni järgmise hommikuni!
kuigi...vahel sooja mootorit seisates ja siis ca 5 mindi pärast käima pannes lööb nagu tagasi esimese korra!!! 2 erinevat põhjustajat...
?
( 95a Concours )
nimelt, kui auto päeva seisnud on siis esimesel käivitamisel jääb mulje nagu oleks kyte alla vajunud. hirmus pikalt tahab ketramist ja syyte sisse välja kruvimisel pumba õrritamist. peale pikka ketramist turtsatab korraks käima, siis kooleb ja nii mitu korda kuni yhel hetkel läheb käima nagu poleks viga olnudki! peale seda yritust käivitub igal järgmisel võõtme pööramisel probleemitult kuni järgmise hommikuni!
kuigi...vahel sooja mootorit seisates ja siis ca 5 mindi pärast käima pannes lööb nagu tagasi esimese korra!!! 2 erinevat põhjustajat...
?
( 95a Concours )
mul sarnane probleem, ootan huviga mis p6hjusteks pakutakse...minu puhul kyynlad-juhtmed vahetatud, kytusesurve regulaator aini 6petuss6nade j2rgi kontrollitud....erlend wrote:väheke teist laadi kuid siiski probleem käivitamisel!
probleem k2ivitamisel esineb "poolk6va" mootoriga ehk siis umbes tunnike peale s6idust tulekut...tykk aega k2iata vaja, siis korraks l2heb, sureb v2lja ja nii paar korda j2rjest...teinekord l2heb ka yhe pika k2iamiskorra j2rel k2ima ja j22b...kylmalt ja t88soojalt probleemi ei esine...veakoode ette ei l88, samuti ka ses-tuld...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
Olen rohkem vanaauto vend ja karburaatori korral pakuks välja, et õhuklapp ei sulgu korralikult ja seda on vaja just külmal mootoril.
siin jõudsid targad järeldusele et vigane on bensupump! kõik symtomid viitavad kyl sellele...
järgmiseks vist rõhkusid mõõtma !?
pump
200€
järgmiseks vist rõhkusid mõõtma !?
pump

Siis ju odav pump küll. Mina maksin omal ajal 4500.00 EEKu USA st tellides. 

ilmnesid sul ka samad probleemid või oli pump päris surnud?Evald wrote:Siis ju odav pump küll. Mina maksin omal ajal 4500.00 EEKu USA st tellides.
Algul samad, siis asi süvenes. Käivitus ainult tühikäigul, pedaali tallates suri kohe välja. Ega tühikäigulgi kaua käinud. Marti ja Jaani abiga said probleemid lahendatud. SUURED TÄNUD NEILE!!! 

tellin siis vist homme juba pumba ära...ei saa ju muud põhjust olla...
krt...ma olen sellesse autosse teist sama palju raha pand kui ta maksis kuid ikka veel ei lõppe mured
maha ka ei myy
vahest leidub kellegil mõni yleliigne pump???
krt...ma olen sellesse autosse teist sama palju raha pand kui ta maksis kuid ikka veel ei lõppe mured

maha ka ei myy

vahest leidub kellegil mõni yleliigne pump???
nii... eile oli lõpuks aega pump ära vahetada. vahetus võttis aega täpselt kolm õlut! Delphi pump tuli 10 päevaga eBayst ja maksin koos tolliga 210 euri.
nagu vend evald ytles... viimastel päevadel muutus asi ainult hullemaks. nõudis järjest pikemat ketramist ja käivitus samuti vaid tyhikäigul. pedaali näppides kooles kohe. neli viis korda suri välja enne kui käima jäi.
aga nyyd...keeran võtit..ja ennäe imet, nagu uus auto, käivitus kohe esimesel korral
siin ka natuke tarkusthttp://www.flickr.com/photos/47973452@N02/4410097379/
järgmiste muredeni,
erlend
nagu vend evald ytles... viimastel päevadel muutus asi ainult hullemaks. nõudis järjest pikemat ketramist ja käivitus samuti vaid tyhikäigul. pedaali näppides kooles kohe. neli viis korda suri välja enne kui käima jäi.
aga nyyd...keeran võtit..ja ennäe imet, nagu uus auto, käivitus kohe esimesel korral

siin ka natuke tarkusthttp://www.flickr.com/photos/47973452@N02/4410097379/
järgmiste muredeni,
erlend