Igavus tapab vol.3
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Re: Igavus tapab vol.3
mingi juudas paistab asja failiks pidavat 

Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- antoonio
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: sniffest
http://de.fishki.net/picsw/022010/04/anek/anekdot1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
Korraldati kord katse, kus kõrgesse ruumi pandi kinni seitse ahvi. Keset
lage oli riputatud kimp banaane ja nende alla treppredel. Teatud kõrgusest
alates aktiveerisid trepiastmed aga lüliti, nii et kui mõni ahvidest
püüdis üles ronida, pritsiti terve tuba üle jääkülma veega.
Ahvid said peagi aru, et parem on redel ja banaanid rahule jätta ja
hakkasid muude asjadega tegelema.
Nüüd aga viidi üks ahvidest minema ja tema asemele toodi uus. Uustulnukas
märkas kohe banaane ja tahtis neile järele minna. Teised ahvid tirisid ta
redelist eemale ja klohmisid natuke, nii et uus ahv sai ka aru, et targem
on banaane mitte puutuda.
Nüüd vahetati välja keegi teine. Järgmise ahviga läks samamoodi: tuli,
nägi banaane, sai tappa. Tähelepanuväärne on aga see, et kõige rohkem
klobis viimast ahvi eelmine uustulnukas, kes polnud üldse veega pritsida
saanud!!
Nõnda vahetati järk-järgult välja kõik ahvid, kuni esialgsest seitsmest
polnud enam kedagi järel. Keegi ei teadnud külmast veest midagi (pealegi
oli see juba ammu välja lülitatud), aga kõik teadsid, et banaane ei tohi
võtta ja kõigile uutele tehti see ka kohe selgeks.
Sellisel viisil kujunevadki välja organisatsioonikultuurid...
ÕPETLIK LUGU
Vares istub kõrgel puu otsas ja suitsetab. Tuleb jänes,küsib vareselt:
"Mis teed?"
Vares vastu:
"Suitsetan ja mitte sittagi ei tee."
Jänes vaatab, et ohhoo,see on ju väga lahe. Küsib vareselt suitsu, istub puu alla maha suitsetama. Veidi aja pärast jalutab mööda karu. Uurib jäneselt:
"Mida sa, pikk-kõrv, siin teed?"
Jänes vastab - suitsetan ja mitte sittagi ei tee. Karule hakkab idee meeldima, küsib jäneselt suitsu ja istub puu alla maha. Istuvad rõõmsalt seal, suitsetavad ja mitte sittagi ei tee. Mõne aja pärast tuleb jahimees, vaatab - hoo, karu ja jänes. Paneb püssi palge ja laseb ühe pauguga mõlemad maha. Vares vaatab seda ülevalt oksa pealt ning muigab omaette:
"Selleks, et suitsetada ja mitte sittagi teha, tuleb kõrgel kohal olla!"
Poeg helistab koju:
"Isa, ma võtan naise!"
"Oi kui tore, pojake!"
"Ainult tead, ta on neeger..."
"Mis sellest, pojake, me ei ole ju mingisugused rassistid!"
"...ja tal on neli last..."
"Nii tore! Me ju emaga armastame lapsi!"
"...ja elada pole meil ka kuskil."
"Milles küsimus, pojake! Tulete kõik meie ühetoalisesse!"
"Aa kuidas me seal elama hakkame?"
"Teie lähete lastega tuppa. Ema läheb kamorkasse!"
"Aga sina, issi?"
"Mina, pojake, lähen poon ennast üles!"
lage oli riputatud kimp banaane ja nende alla treppredel. Teatud kõrgusest
alates aktiveerisid trepiastmed aga lüliti, nii et kui mõni ahvidest
püüdis üles ronida, pritsiti terve tuba üle jääkülma veega.
Ahvid said peagi aru, et parem on redel ja banaanid rahule jätta ja
hakkasid muude asjadega tegelema.
Nüüd aga viidi üks ahvidest minema ja tema asemele toodi uus. Uustulnukas
märkas kohe banaane ja tahtis neile järele minna. Teised ahvid tirisid ta
redelist eemale ja klohmisid natuke, nii et uus ahv sai ka aru, et targem
on banaane mitte puutuda.
Nüüd vahetati välja keegi teine. Järgmise ahviga läks samamoodi: tuli,
nägi banaane, sai tappa. Tähelepanuväärne on aga see, et kõige rohkem
klobis viimast ahvi eelmine uustulnukas, kes polnud üldse veega pritsida
saanud!!
Nõnda vahetati järk-järgult välja kõik ahvid, kuni esialgsest seitsmest
polnud enam kedagi järel. Keegi ei teadnud külmast veest midagi (pealegi
oli see juba ammu välja lülitatud), aga kõik teadsid, et banaane ei tohi
võtta ja kõigile uutele tehti see ka kohe selgeks.
Sellisel viisil kujunevadki välja organisatsioonikultuurid...
ÕPETLIK LUGU
Vares istub kõrgel puu otsas ja suitsetab. Tuleb jänes,küsib vareselt:
"Mis teed?"
Vares vastu:
"Suitsetan ja mitte sittagi ei tee."
Jänes vaatab, et ohhoo,see on ju väga lahe. Küsib vareselt suitsu, istub puu alla maha suitsetama. Veidi aja pärast jalutab mööda karu. Uurib jäneselt:
"Mida sa, pikk-kõrv, siin teed?"
Jänes vastab - suitsetan ja mitte sittagi ei tee. Karule hakkab idee meeldima, küsib jäneselt suitsu ja istub puu alla maha. Istuvad rõõmsalt seal, suitsetavad ja mitte sittagi ei tee. Mõne aja pärast tuleb jahimees, vaatab - hoo, karu ja jänes. Paneb püssi palge ja laseb ühe pauguga mõlemad maha. Vares vaatab seda ülevalt oksa pealt ning muigab omaette:
"Selleks, et suitsetada ja mitte sittagi teha, tuleb kõrgel kohal olla!"
Poeg helistab koju:
"Isa, ma võtan naise!"
"Oi kui tore, pojake!"
"Ainult tead, ta on neeger..."
"Mis sellest, pojake, me ei ole ju mingisugused rassistid!"
"...ja tal on neli last..."
"Nii tore! Me ju emaga armastame lapsi!"
"...ja elada pole meil ka kuskil."
"Milles küsimus, pojake! Tulete kõik meie ühetoalisesse!"
"Aa kuidas me seal elama hakkame?"
"Teie lähete lastega tuppa. Ema läheb kamorkasse!"
"Aga sina, issi?"
"Mina, pojake, lähen poon ennast üles!"
Cadillac - Neegri märg unelm.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- DevilDeville
- ravi puudub
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
Olgu ette ära öeldud, et tegelt ma puudega inimeste üle ei naera, aga nali on sellegipoolest väga hea!
Ära kruttind laste 12nda klassi bioloogia tund. Esimeses reas istuvad kõige vähem tohmid, mida tahapoole read lähevad seda hullemaks lähevad. Õpetaja on klassi ees ja alustab tundi: Täna nimetame koduloomi, kes teab mõnda? Esimesest reast on kohe hulgim käppasid püsti ja õpetaja suunab ühe poole, palun, vasta! Koer...tubli poiss, viis. Kas keegi teab veel mõnda? Keskmisest reast on ka mõni käsi püsti...palun, nimeta! Jaaguar...hmm, jah..no olgu peale, mõnel võib tõesti kodus jaaguar olla, tubli, kolm. Kas keegu teab veel mõnda nimetada? Viimasest reast tuleb aint üks käsi. Palun...nimeta: Veebruar
Ära kruttind laste 12nda klassi bioloogia tund. Esimeses reas istuvad kõige vähem tohmid, mida tahapoole read lähevad seda hullemaks lähevad. Õpetaja on klassi ees ja alustab tundi: Täna nimetame koduloomi, kes teab mõnda? Esimesest reast on kohe hulgim käppasid püsti ja õpetaja suunab ühe poole, palun, vasta! Koer...tubli poiss, viis. Kas keegi teab veel mõnda? Keskmisest reast on ka mõni käsi püsti...palun, nimeta! Jaaguar...hmm, jah..no olgu peale, mõnel võib tõesti kodus jaaguar olla, tubli, kolm. Kas keegu teab veel mõnda nimetada? Viimasest reast tuleb aint üks käsi. Palun...nimeta: Veebruar
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
... welcome to the club :Pain wrote:nüüd saan ma siis aru, miks...
1956 Series 62 coupé
- jaamakorraldaja
- aktivist
SELLISED TOREDAD E-KIRJAD LIIGUVAD:
Dear Friend,
Kuidas sa täna ja teie pere? Loodan trahvi, olen Mr.kevin pruuniks. Alates Haledon, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank Corporation Londonis. Kirjutan teile työhuoneestani, et saab olema tohutu kasu meile mõlemale. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater London Regional Office, ma avastasin, mahajäetud summa on $ 12.5 million USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat Us Dollars) in kontole, mis kuulub üks meie välismaiste klientide Late Hr Thompson Morrison Ameerika kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight 261, mis krahhi 31 jaanuar 2000, kaasa arvatud tema naine ja tütar.
Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eelkõige seetõttu, et seniilsus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie pank on oodanud kõik sugulased tulevad üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat nüüd püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile.
See makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundada see väide teeme. Kõik vajaduse on täita-teie nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad nüüd on teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldab meil näeb see tehing läbi. Garanteerin teile, et see täide õigustatud korraldus, mis kaitseb sind igasuguse rikkumise eest law.Please, annab mulle järgmine: kui oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga URGENT PLEASE.
1. Terve Nimi
2. Teie: Telefoninumber
3. Teie kontaktaadress.
4. Vanus:
5.Core Töö / Töökoht:
6.sex:
Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab teie huvi, siis ma esitaks teile rohkem teavet. Püüab andke mulle teada oma otsuse, selle asemel hoiab mind ootab.
Tervitused,
Mr.kevin pruuniks.
+447031884376
mr.kevinbrown01@hotmail.co.uk
Dear Friend,
Kuidas sa täna ja teie pere? Loodan trahvi, olen Mr.kevin pruuniks. Alates Haledon, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank Corporation Londonis. Kirjutan teile työhuoneestani, et saab olema tohutu kasu meile mõlemale. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater London Regional Office, ma avastasin, mahajäetud summa on $ 12.5 million USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat Us Dollars) in kontole, mis kuulub üks meie välismaiste klientide Late Hr Thompson Morrison Ameerika kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight 261, mis krahhi 31 jaanuar 2000, kaasa arvatud tema naine ja tütar.
Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eelkõige seetõttu, et seniilsus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie pank on oodanud kõik sugulased tulevad üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat nüüd püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile.
See makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundada see väide teeme. Kõik vajaduse on täita-teie nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad nüüd on teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldab meil näeb see tehing läbi. Garanteerin teile, et see täide õigustatud korraldus, mis kaitseb sind igasuguse rikkumise eest law.Please, annab mulle järgmine: kui oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga URGENT PLEASE.
1. Terve Nimi
2. Teie: Telefoninumber
3. Teie kontaktaadress.
4. Vanus:
5.Core Töö / Töökoht:
6.sex:
Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab teie huvi, siis ma esitaks teile rohkem teavet. Püüab andke mulle teada oma otsuse, selle asemel hoiab mind ootab.
Tervitused,
Mr.kevin pruuniks.
+447031884376
mr.kevinbrown01@hotmail.co.uk
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
Härra pruun loodab trahvi ja peab siinse regiooni inimesi seniilseteks.
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

- DevilDeville
- ravi puudub
Here we go again whit this shit.... oleks selle uudise õigem (ala)pealkiriDevilDeville wrote:Tiblajuudad unait

"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991
Tea, kelle pealt see tagatuli maha on viksitud?

- DevilDeville
- ravi puudub
hakkab pead tõstma kuri kahtlus, et käkiläkk on klaverivabriku tuleideed pikki aastaid plagieerinud
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!